Μην χασετε

Απομονώθηκε λόγω της κατακραυγής η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δεν μπορεί να βρει δουλειά ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο αποτροπιασμός της κοινωνίας για τη φρίκη της Πάτρας, οδήγησαν στην απομόνωση την αδερφή και την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που εγκατέλειψαν την Πάτρα και πλέον ζουν στον Αλισσό, προάστιο της πόλης.

 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, οι δύο γυναίκες που στάθηκαν στον πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου και την υπερασπίστηκαν, αρνούμενες να δεχτούν την εμπλοκή της στους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας, ΜαλέναςΊριδας και Τζωρτζίναςλόγω της κοινωνικής κατακραυγής αποφάσισαν να φύγουν από την Πάτρα και να μείνουν πιο μακριά από την πόλη. Μάλιστα στο νέο τους σπίτι για να φτάσει κανείς, πρέπει να περάσει από ιδιωτικό δρόμο.

 

Advertisements

Από την άλλη, δύσκολη είναι η επιβίωση και για τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος έμεινε για λίγο στην Αθήνα και επέστρεψε στην Πάτρα. Ψάχνει δε εναγωνίως για οποιαδήποτε δουλειά για να μπορέσει να επιβιώσει.

Και αυτό γιατί πολύ δύσκολα κάποιος θα του δώσει εργασία, μετά και τις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που σόκαρε το πανελλήνιο. Έχει κόψει τις κοινωνικές συναναστροφές και τις εξόδους που τόσο αγαπούσε και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στους τάφους των παιδιών του.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα