Μην χασετε

«Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή», δήλωσε ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου, Δημήτρης Γίτσας μίλησε στο T-live, μετά τις προσωπικές αποκαλύψεις που έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης, σε συνέντευξή του.

Advertisements

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γίτσας αποκάλυψε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή από τον περασμένο Ιανουάριο. «Με βάση τις δικαστικές αποφάσεις, αυτή τη στιγμή είμαστε σε καθεστώς όπου η επιμέλεια ανήκει στην κα Χρηστίδου και υπάρχει μία συγκεκριμένη διατροφή που έχει επιδικάσει το δικαστήριο που οφείλει να καταβάλλει ο κ. Μαραντίνης.

 

Ο κ. Μαραντίνης έχει καταβάλει τη διατροφή στο σύνολό της μέχρι το τέλος του χρόνου κι από την αρχή του χρόνου αυτού είναι πάλι υπερήμερος, δηλαδή δεν καταβάλλει όλη τη διατροφή που οφείλει να καταβάλλει από τον Ιανουάριο και μετά» είπε χαρακτηριστικά ο  κ. Γίτσας.

Όσον αφορά στην παρουσία των δύο παιδιών στο δικαστήριο, ο κ. Γίτσας είπε: «Στο τελευταίο δικαστήριο που έγινε, υπεβλήθη αίτημα από την πλευρά του κ. Μαραντίνη για να εξεταστούν τα παιδιά και ο δικαστής το έκανε δεκτό. Θα μπορούσε να το κάνει μόνος του, χωρίς αίτημα, όμως επεβλήθη το αίτημα κι άκουσε τα παιδιά».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα