Μην χασετε

«Απλά το προλάβαμε στο 89»: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη. Βρίσκεται στο νοσοκομείο και η οικογένεια του κάνει έκκληση για αίμα

Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, όπως γνωστοποιήθηκε μέσα την οικογένειά του.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα η οικογένεια του Γιώργου Δασκαλάκη απευθύνει έκκληση για αίμα μέσα από ανακοίνωση. «Ο Γιώργος Τσαμπίκος Δασκαλάκης σας χρειάζεται για μια ακόμα φορά. Όποιος μπορεί να πάει να δώσει αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σας ευχαριστεί από καρδιάς!» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Επιπλέον σε ανάρτηση στα social media αναφέρεται: «Ζητούνται αρκετές φιάλες αίμα επειγόντως στο Νοσοκομείο της Ρόδου στο όνομα Δασκαλάκης Τσαμπίκος. Κοινοποιήστε».Ο ίδιος πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook: «Αγάπες μου να σας έχει ο Θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα