Μην χασετε

Απίθανα DIY Ρουστίκ Ανάγλυφα Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά Αστεράκια

Μου αρέσει να κάνω γρήγορα και εύκολα στολίδια για να με βοηθήσουν να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα παιδιά μου και εγώ αγαπάμε τα αστέρια, έτσι σκέφτηκα να κάνω μια χούφτα αστέρια με υφή σε λευκό και αστραφτερό χρυσό για το δέντρο.

Advertisements

Τι χρειάζεστε:
1. χαρτόνι και ψαλίδι
2. πινέλο ζωγραφικής
3. πιστόλι θερμής κόλλας
4. Κορδέλα κατασκευών

Τι να κάνετε:
1. Κόψτε ένα μάτσο αστέρια από ένα κομμάτι χαρτόνι. Έκανα ένα που μου άρεσε, και χρησιμοπιήθηκε σαν οδηγός για τα άλλα.2. Χρησιμοποιώντας ένα θερμό πιστόλι κόλλας, κόλλήστε λωρίδες κορδέλας κατασκευών στο μπροστινό μέρος του άστρου, φροντίζοντας ότι εκτείνεται ως πέρα από τα άκρα του άστρου.
3. Αφήστε το να στεγνώσει, και κόψτε τις άκρες της κορδέλας που προεξέχουν.
4. Γυρίστε το αστέρι, και να το διακοσμήσετε ή να το βάψετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Έβαψα τα μισά μου λευκά. Χρησιμοποιόντας την τεχνική του στεγνού πινέλου , έτσι ώστε ένα μικρό κομμάτι από το αρχικό χρώμα της κορδέλας του χαρτιού να δείξει μέσα από αυτό. Πρόσθεσα επίσης ένα ελαφρύ σρώμα χρυσού για λάμψη. Έβαψα τα άλλα μισά με ένα χρυσό glitter ακρυλικό χρώμα.
Κολλήστε κορδέλα κατασκευών στις πλάτες των άστρων. Αυτά θα δώσουν μαγική εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, και μου αρέσει η φυσική ρουστίκ εμφάνιση σε συνδυασμό με το χρυσό glitter.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα