Μην χασετε

Άντζελα Γκερέκου: Η αποκάλuψη για την υιοθεσία και την σύνδεση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για τη συμμετοχή της στη “Γη της Ελιάς”, στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αρχικά για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί, όπως ο χαρακτήρας της στη σειρά, η ηθοποιός είπε: “Το έχω σκεφτεί, κι το έχω σκεφτεί πολλές φορές, και μάλιστα έφτασα και πολύ κοντά μία φορά. Από μικρή φανταζόμουν μια μεγάλη οικογένεια, ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, με πολλά παιδιά δικά μας, υιοθετημένα, κάναμε όνειρα. Βέβαια η ζωή μας τα έφερε διαφορετικά, μας έφερε με τον Τόλη Βοσκόπουλο την Μαρία”.

Και συνέχισε: “Είμαστε ευγνώμονές γι΄αυτό, όμως μετά τη Μαρία τα έφερε η τύχη ώστε να συναντήσω ένα μικρό πλάσμα και με όλη μου την ψυχή ήθελα αυτό να γίνει, ωστόσο μου έδωσε ο Θεός τη δυνατότητα να βοηθήσω και να στηρίξω ένα εγκαταλελειμμένο πλασματάκι έτσι που να μπορέσει να έχει μία ελπίδα, μία θαλπωρή για έναν χρόνο και μετά δεν πειράζει πήγε σε μια οικογένεια που το μεγαλώνει με πολλή αγάπη. Χαίρομαι που μπόρεσα και στάθηκα δίπλα σε αυτό το πλασματάκι για ένα χρονικό διάστημα. Δεν έχει σημασία το ότι δεν ήρθε στη δική μας οικογένεια, πήγε σε μια άλλη όμορφη οικογένεια που δεν είχαν παιδάκι. Την σκέφτομαι πολύ συχνά αυτή την ιστορία”.

Σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε:

Advertisements

«Τελευταία δεν είχαμε πολλές επαφές με τον Γιώργο, γιατί εκείνος δουλεύει σε άλλες σκηνές της σειράς και εγώ σε άλλες. Με τον Γιώργο μας συνδέει μια όμορφη σχέση, μέσω του Τόλη. Λάτρευε τον Τόλη, είχε μια σύνδεση μαζί του πάρα πάρα πολύ μεγάλη. Και μέσα από την πίστη του, που ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό, ο Τόλης τον έβλεπε να κάνει με ευλάβεια τον σταυρό του.

Ο Τόλης ήταν πολύ συνδεδεμένος με την Παναγία και γενικότερα του Θεού. Πάντα όταν έπεφτε ήξερε ότι θα ανέβει γιατί η πίστη του τον βοηθούσε. Μια δική του σχέση χωρίς δογματισμούς αλλά βαθιά και πνευματική. Είχε εκτιμήσει τον Γιώργο για αυτή την απλότητα και την αλήθεια του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ερχόταν στο καμαρίνι πάρα πολύ συχνά να του δηλώσει την αγάπη του. Ο Τόλης είχε διακρίνει σε αυτόν μια καλοσύνη και μια απλότητα που του άρεσε πολύ. Του έλεγε να παραμείνει έτσι και να μην αλλάξει» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

σ

Άντζελα Γκερέκου για Αγγελόπουλο: «Ο Γιώργος είναι Χριστιανoς και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια»

Άντζελα Γκερέκου: Μας δείχνει φωτογραφία της από το 1989 με μαύρα μαλλιά και με ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα