Μην χασετε

Αντίνοος Αλμπάνης: To αοβαρό πρόβλημα της υγείας του και οι αλλαγές που του έφερε στη ζωή του 

Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης και μίλησε  μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του το πρόβλημα της υγείας του, αλλά και για το πόσο άλλαξε τη συμπεριφορά του.

 

Η περιπέτεια της υγείας του

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό επειδή εμείς κάνουμε αυτή τη δουλειά που η σχέση μας με το κοινό είναι πολύ συγκεκριμένη, το να νιώθει το κοινό ότι είμαστε ανθρώπινοι. Να σου θυμίσω ότι όταν εσύ έγραψε το βιβλίο το δικό σου, όλοι είχαμε στο μυαλό μας έναν Γρηγόρη ο οποίος είναι άτρωτος, είναι πολύ λαμπερός, επαγγελματίας. Όταν εσύ λοιπόν εξέθεσες το κομμάτι της ψυχολογικής σου κατάστασης ξαφνικά, εμείς ήρθαμε σε επαφή με εσένα, με έναν άλλον τρόπο. Νομίζω κάτι αντίστοιχο έγινε και με την δική μου περίπτωση. Ήταν τρωτά δικά μου σημεία με τα οποία μπορούσαν να ταυτιστούνε. Δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο», σημείωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Advertisements

 

Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του 

«Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αποφάσισα να είμαι πιο εξωστρεφής και πιο ειλικρινής με τους ανθρώπους. Γιατί περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνουμε και αυτό που καταλαβαίνω στο τέλος της ημέρα είναι ότι έχω πολύ ανάγκη τη συντροφιά, την παρέα και τους ανθρώπους και όσο αυτά τα κρατάμε για εμάς γίνονται πιεστικά καρκινώματα. Δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι υγιές. Είναι καλό να επικοινωνούμε το πρόβλημά μας, γιατί στο τέλος της μέρας αν δεν βοηθηθείς και από κάποιον, δεν έχουμε έρθει με κάποιο εγχειρίδιο σε αυτή τη ζωή να ξέρουμε από πριν πως να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ήμουν πάρα πολύ αυτάρκης, είχα χτίσει πολύ ωραίο στο σπίτι μου το οποίο το έλεγχα με τρομακτική ακρίβεια, ήξερα που είναι τι και για ποιο λόγο, πότε θα έρθει μια παρέα να περάσουμε καλά και πότε θα τους διώξω για να μείνω μόνος μου.

Advertisements

Όλα ήταν μελετημένα πολύ καλά. Αυτό το κάστρο δημιουργεί μία ψευδαίσθησή ευτυχίας και ηρεμίας. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να ζει μόνος του, είναι επίπλαστο. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η λύτρωση είναι που μου δίνει χαρά, το ότι δεν ντρέπομαι να συζητάω πράγματα, να τους κοιτάζω στα μάτια και επικοινωνώ αυτό που μου συμβαίνει. Είναι ωραίο να τη μοιράζεται τη ζωή», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Στην περιπέτειά μου κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μπορούν να σου συμπαρασταθούν όσο εσύ τους επιτρέπεις. Όσο εγώ δεν τους επέτρεπα του άφησαν σε μία απόσταση και αυτοί απλώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Όταν εγώ επέλεξα να ανοίξω την αγκαλιά μου και να δεχτώ την φροντίδα τους τότε όλοι ήταν παρόντες και αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Πολλές φορές ζούμε σαν να μας χρωστάει η ζωή ενώ δεν μας χρωστάει», πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα