Μην χασετε

Άννα Βίσση: «Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένη, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου»

Την Άννα Βίσση συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ Αντιμιάν.

«Ο Καρβέλας κι εγώ είμαστε ένα. Ότι γράφει είναι σαν να το έχω γράψει εγώ και ότι τραγουδάω είναι σαν να το τραγουδάει αυτός. Δε χρειάζονται εξήγηση αυτά πλέον» είπε η Άννα Βίσση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Gazoza”.

 

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση εξήγησε το κεντρικό νόημα του τραγουδιού της αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ίδια ποτέ δεν ήταν άνετη με το φλερτ.

Advertisements

«Το “απόψε η Άννα τα κάνει που@@@α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά ή ότι θα τα σπάσει και η Άννα, είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ, πολλά μπορεί να σημαίνει.

 

Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι νομίζω το, “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα”. Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σeξουαλική μας διάθεση, να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως. Οι άντρες είναι πιο ευθείς μαζί μου. Δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και νομίζω ακόμα δεν είμαι. Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”. Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένη, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου» εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση.

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα