Μην χασετε

Άννα Βαγενά: «Τον μαλώνω τον Λουκιανό, δεν είναι εδώ να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν»

Η Άννα Βαγενά μίλησε στην εκπομπή “Ελένη”, κατά την οποία ανέλυσε το ταξίδι της στον κόσμο του θεάτρου και την σχέση της με τον Λουκιανό Κελαηδόνη.

«Τα 50 χρόνια στο θέατρο μου άφησαν γλυκιά γεύση. Είμαι βαθιά ευχαριστημένη και πλήρης. Επαγγελματικά δεν με βοήθησε πολύ το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου, ψυχολογικά μεγάλη ικανοποίηση. Τους δρόμους τους άνοιξα μόνη μου. Το 1999 ξεκίνησε το θέατρο στο Μεταξουργείου όπου φτιάξαμε και το σπίτι μας.

Δεν είχε καμία σχέση με το σήμερα. Δεν υπήρχε ούτε αυτή η υπέροχη πλατεία. Ήμασταν οι πρώτοι που ήρθαμε εδώ. Ο Λουκιανός είχε και την μουσική του σκηνή. Έβλεπαν θέατρο, άκουγαν μουσική, είχαμε εστιατόριο εδώ και έτρωγαν.

 

Advertisements

Οι κόρες μου ήταν αναπόφευκτο να γίνουν καλλιτέχνες. Εμείς συνεχώς παράγαμε πράγματα. Ο Λουκιανός ήταν τολμηρός στην σκέψη και εγώ στην πραγματοποίηση. Όταν κάτι το θέλω και πιστεύω σε αυτό, το διεκδικώ. Από την πρώτη στιγμή ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ζήλιες υπήρχαν, ερωτευμένοι ήμασταν. Χωρίς ζήλιες είναι έρωτας νερόβραστος. Κρατήσαμε την ελευθερία μας και για αυτό κράτησε 44 χρόνια. Καμιά φορά του μιλάω γιατί του θυμώνω που δεν πρόσεξε την υγεία του και δεν βλέπει και τα εγγόνια του να μεγαλώνει».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα