Μην χασετε

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να την βλέπω & άλλες που θέλω να της μοιάσω»

Στην εκπομπή Breakfast@Star, η Άννα Μπεζάν μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της, αλλά και για τις σχέσεις με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

Advertisements

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύντροφό της λέγοντας: «Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και αποφασίσαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να περάσει άσκοπα. Είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. Λόγω μιας άσχημης εμπειρίας που είχα και μιας πολύ καλής εντύπωσης που κέρδισα από τον Δημήτρη, πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός πατέρας».

Για τις σχέσεις της με την μητέρα του Δημήτρη, Χριστίνα Παππά: «Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω: μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση».

 

Η Άννα Μπεζάν μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει αλλά ακόμα κάποια κομμάτι τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή γιατί μέσα από την επιλόχειο μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό», είπε η Άννα Μπεζάν στην κάμερα του Star

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα