Μην χασετε

Η ιστορία που προκάλεσε αντιδράσεις: «Ανακάλυψα ότι ο σύντροφός μου είναι ξαδέλφος μου και τελικά παντρευτήκαμε»

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ ανακάλυψε πως ο σύντροφός της ήταν στην πραγματικότητα ξάδερφός της έξι μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους. Παρόλα αυτά, αποφάσισε να τον παντρευτεί.

Advertisements

 

Η Makenna ‘Kenna’ Hagemeyer, 21 ετών από τη Γιούτα, αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια για τον γάμο της μέσω ενός βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο, φαίνεται να γελάει και να αγκαλιάζει τον σύζυγό της, τον 25χρονο Eli Hagemeyer, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής της.

«Μαθαίνοντας ότι είμαστε πραγματικά ξαδέρφια έξι μήνες μετά τη σχέση μας και παρόλα αυτά παντρευόμαστε», έγραφε το κείμενο στο βίντεο. «Απλά πράγματα στη Γιούτα», έγραψε στη λεζάντα. Η Kenna και η Eli φαίνονται χαρούμενοι στο βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί 1,4 εκατομμύρια φορές, αλλά πολλοί άνθρωποι τρομοκρατήθηκαν από την ομολογία της.

Προκάλεσε χαμό στο Tik Tok

«Δεν είναι πράγματα στη Γιούτα… αυτό είναι αιμομιξία», απάντησε ένας χρήστης. «Αυτός είναι ο λόγος που όλοι πιστεύουν ότι οι Αμερικάνοι κάνουν συνεχώς αιμομιξία», πρόσθεσε ένας άλλος.
«Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Οικογενειακή επανένωση και γάμος ταυτόχρονα», είπε αστειευόμενος κάποιος άλλος.

Αρκετοί, βέβαια, της ευχήθηκαν για τον γάμο και υποστήριξαν ότι ίσως να έπρεπε να κρατήσει για τον εαυτό της αυτή την πληροφορία. «Γεια, δεν χρειάζεται να πούμε στο Διαδίκτυο… τα πάντα», επεσήμανε ένας χρήστης. «Δεν νομίζω ότι θα το έλεγα σε όλους, αλλά συγχαρητήρια!» σημείωσε άλλος χρήστης.

Τι αποκάλυψε για τον βαθμό συγγένειας τους

Η Kenna απάντησε αργότερα σε μερικά από τα σχόλια, λέγοντας ότι ο σύζυγός της δεν ήθελε να μοιραστεί το «μυστικό» τους. «Έπρεπε να τον παρακαλέσω», σημείωσε η 21χρονη.
Αρκετοί χρήστες βέβαια ήθελαν να μάθουν ακριβώς τον βαθμό συγγένειας τους, αν δηλαδή είναι πρώτα ή δεύτερα ξαδέρφια. Η 21χρονη αποκάλυψε ότι το ζευγάρι σχεδιάζει φέτος να αποκτήσει παιδί και γι’ αυτό αρκετοί σχολίασαν τον κίνδυνο γενετικών ασθενειών.

Ωστόσο, παρά τους γνωστούς κινδύνους 19 πολιτείες των ΗΠΑ και η Περιφέρεια της Κολούμπια εξακολουθούν να επιτρέπουν τους γάμους μεταξύ πρώτων ξαδέλφων. Στην Γιούτα είναι παράνομο να παντρευτείς έναν πρώτο ξάδερφό σου, εκτός εάν και τα δύο μέρη είναι 55 ετών ή μεγαλύτερα και δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Ωστοσο στην Φλόριντα που μένει το ζευγάρι επιτρέπεται από τον νόμο. Τα δεύτερα ξαδέρφια επιτρέπεται να παντρεύονται νόμιμα σε κάθε πολιτεία.

Advertisements

Μετά από περισσότερο από ένα μήνα ανθρώπων που έκαναν αστεία και χτυπούσαν την Kenna επειδή παντρεύτηκε τον ξάδερφό της, γύρισε ένα βίντεο συνέχειας που αναφέρεται στη σχέση τους. «Ναι, ο άντρας μου και εγώ έχουμε μακρινή συγγένεια. Όχι, δεν είμαστε πρώτα ξαδέρφια. Παρακαλώ χαλαρώστε», έγραψε στο κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη. «Μερικές φορές βαριέμαι το TikTok και ειλικρινά το ξέχασα για μερικές εβδομάδες», πρόσθεσε στη λεζάντα η 21χρονη.

 

@kennahags Just Utah things #cousinsdating #siblingsordating #siblinglove #family #marriedlife #cousinsmarriage #wedding #funny #couplescomedy #ick #awkward ♬ Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα