Μην χασετε

«Αν έχει κάνει κάτι, εγώ θα τον κρεμάσω»: Ταραγμένη η Μαρία Σολωμού στον αέρα με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Σokαρισμένη δήλωσε η Μαρία Σολωμού για τις καταγγελίες που αφορούν τον φίλο της  Αλέξη Γεωργούλη. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι θα είναι η πρώτη που θα τον «κρεμάσει» σε περίπτωση που κριθεί τελικά ένοχος.

 

«Πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών», ξεκαθάρισε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε: «Όταν μου το είπανε το συζήταγα κάνα τέταρτο και έλεγα: Δηλαδή, τι εννοείτε; Γιατί πράγμα τον κατηγορείτε; Δεν το χωράει το κεφάλι μου».

 

Advertisements

«Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί με καλή καρδιά και όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Το βασικότερο, προσπαθούσα να σκεφτώ και έλεγα ας προσπαθήσω συναισθηματικά να κρατήσω μια απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συναισθηματική απόσταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης. Και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη θα μπορούσε ο Αλέξης να γίνει βίαιος προς τον οποιονδήποτε, όχι σε γυναίκα και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό», ανέφερε και επισήμανε πως δεν έχει δει ποτέ τον Αλέξη Γεωργούλη να τσακώνεται.

 

«Ολο αυτό για μένα είναι σοκαριστικό»

Για το ότι κάποιοι έσπευσαν να τον κρίνουν ένοχο απάντησε: «Όλο αυτό για μένα είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρω τι πιστεύω, δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Από την άλλη θέλω να κάνω αυτό που λένε, να αφήσω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, η οποία όμως δεν έχει προλάβει και ξαφνικά νιώθω μια ατμόσφαιρα από πάρα πολλά που έχουν γραφτεί, σαν να έχουν χτυπήσει το σφυράκι και να έχουν αποφασίσει κάποια πράγματα ως προς την ενοχή του».

«Αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω, εγώ. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου που για τέτοια σοβαρά θέματα το έχουμε υπεραναλύσει. Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας και τόσοι συνάδελφοι που τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται, είναι για άλλον άνθρωπο, σαν να μιλούν για κάποιον άλλον», δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του ακόμα.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα