Μην χασετε

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά, ήταν πραγματικά Δύο Ξένοι»

Τον περασμένο Ιούλιο η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών! Η αγαπημένη ηθοποιός τους τελευταίους μήνες της ζωής της είχε διαγνωστεί με άνοια και έδινε τη δική της μάχη.

 

Τότε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είχε μιλήσει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία είχε συνεργαστεί με την Ντίνα Κώνστα στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Δυο Ξένοι».

«Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ντόμπρος και με πάρα πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και με κόπο κατάφερε να κάνει ό,τι ήθελε σε αυτή τη ζωή.

Advertisements

 

Η Ντίνα είχε τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ που είχα την τύχη να τη δω σε πάρα πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα.

Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση “Σωτηρία Μπέλλου”, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός. Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε πραγματικά, οι Δύο Ξένοι! Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος», είπε αρχικά.

 

Advertisements

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την Ντίνα Κώνστα ότι «είχε επιλέξει να ζει μόνη της, από άποψη και ιδεολογία.

Κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και η ζωή της ήταν τελείως διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά, σίγουρα».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα