Μην χασετε

Alessia για Αλέξη Παππά: «Μoυ έστειλε SMS για να με χωρίσει, δεν είχε καν το κουράγιο να το κάνει σωστά»

Ο δεσμός του Αλέξη Παππά με την Αλέσια Ντέμετζ τελείωσε πριν καν αρχίσει! «Ξέρω ότι είναι συνηθισμένος να του δίνονται τα πάντα, όμως, με εμένα δεν θα είναι εύκολο» είχε πει η Αλέσια και ίσως η φράση αποδείχτηκε προφητική».

 

Το όμορφο κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Παππά πριν από 8 μήνες, σε μια δίλεπτη συνάντηση στο Μόντε Κάρλο, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά: «Έχουμε αυτή την υπόσχεση ανάμεσά μας, αλλά ουσιαστικά τίποτα. Τον ξέρω μόνο από τα social. Δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα. Ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει. Ακόμα κι αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε τον χώρο μας. Τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μπορεί να έχει άλλες προθέσεις και ν’ αλλάξει γνώμη για κάποια πράγματα. Θα ήθελα πολύ από εσάς να τον υποστηρίξετε σε ότι κι αν κάνει. Έχει την προσωπικότητά του, όλοι την έχουμε. Μπορεί να δίνουμε το καλύτερό μας, αλλά μπορεί και τον χειρότερο. Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι».

 

Advertisements

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Αλέσια Ντέμετζ επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Αλέξη Παππά: «Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είπε η Αλέσια Ντέμετζ. Η Αλέσια είπε επίσης ότι ο Αλέξης Παππάς ζήλεψε γιατί ένας άλλος άνδρας τη φλέρταρε και της έστειλε λουλούδια. «Ζήλεψε. Δεν ήθελε να λαμβάνω τίποτα από κανέναν. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή των ανθρώπων. Ήθελε να με αλλάξει και δεν είναι σωστό». Για το αν θα είναι ο επόμενος Bachelor, του ευχήθηκε καλή συνέχεια!

Ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι του Survivor , θέλησε να δει από κοντά την Alessia Demetz, με την οποία είχαν μια όμορφη σχέση. Ο ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στο Ντουμπάι ώστε να βρεθεί για λίγο στο πλευρό της. «Πέρασαν και οι δύο πολύ ωραία. Μίλησε ο Αλέξης για την εμπειρία του από το ριάλιτι. Έμεινε δύο με τρεις μέρες εκεί. Κλείστηκε και ένα ραντεβού για την Αθήνα, μόλις ανοίξει ο τουρισμός» είχε αποκαλύψει ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει ότι ο ηθοποιός ζήτησε από την αγαπημένη του να μην δημοσιεύσει καμία κοινή τους φωτογραφία γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί ότι πήγε στο Ντουμπάι.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα