Μην χασετε

Άκρως σuγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: «Κάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον πατέρα μου»

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «The Chase», η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για να μας μιλήσει για την επερχόμενη σεζόν του τηλεπαιχνιδιού.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Mega για άλλα δύο χρόνια και αποκάλυψε ότι συζητά για μία επιπλέον εκπομπή.

Εμένα μου περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό. Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Έχουν πέσει ιδέες. Θα δούμε. Έχει σχέση με ένα project που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει σύμφωνη αλλά είναι πολύ αρχή. Δεν θα είμαι καλή σε μία κοινωνική εκπομπή γιατί θα κλαίω συνέχεια και δε θα μπορώ να το διαχειριστώ. Εγώ έχω μάθει τη χαρά οπότε ο καθένας στο πόστο του» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Αντλώ δύναμη από τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Ο Αντώνης είναι έξω από τον χώρο αλλά στη αρχή είχε ζοριστεί στην αρχή αλλά πλέον όταν ξέρει ότι θα ζοριστεί, δεν έρχεται. Είμαστε από το 1999 μαζί. Υπήρχαν στιγμές γκρίνιας αλλά αυτό φεύγει με θετικό συναίσθημα. Έχει τρέλα και ο Αντώνης. Είναι ωραία προσωπικότητα αλλά είναι διαφορετικός από εμένα. Εμένα μου αρέσει που είναι διαφορετικός. Φαντάσου να ήταν σαν και εμένα;» σημείωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Advertisements

 

Η παρουσιάστρια όμως μίλησε και για τον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

«Με συγκινεί ο μπαμπάς μου που δεν είναι εδώ για να δει αυτά που έχω καταφέρει. Λέω “γιατί δεν είσαι εδώ”. Κάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον πατέρα μου. Πρόλαβε να με δει μόνο στην αρχή και τότε δεν ήταν καλά, και του έλεγα “καταλαβαίνεις τί έχω καταφέρει” και κούναγε το κεφάλι. Η προσωπικότητά μου και η αισιοδοξία μου είναι ο μπαμπάς μου».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα