Μην χασετε

«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου» λέει ο πατέρας του βρέφους

Οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Άρτα παραμένουν καταρρακωμένοι ψυχολογικά. Ο 37χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου» είπε στον δικηγόρο του ο 37χρονος, μόλις άκουσε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

 

Σε νέες δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης στο Mega και απαντώντας o ίδιος σε ερώτηση σχετικά με την οργή των συγγενών της γυναίκας, ο Δημήτρης Λαμπράκης δήλωσε ότι αν η μητέρα «είχε στα πρώτα λεπτά μπροστά της τον πατέρα θα τον σκότωνε. Μετά όμως επικρατεί η αγάπη».

Advertisements

 

«Η αγάπη των δύο γονιών θα ξεπεράσει το θάνατο του παιδιού. Το παιδί δεν κοιμήθηκε το βράδυ γιατί είχε κολικούς και έμειναν όλο το βράδυ ξύπνιοι. Υπήρχε και το άγχος της εργασίας. Ήταν μία δύσκολη μέρα για αυτόν. Η γυναίκα πριν λίγο μέρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα μαζί με το παιδί, και δεν ήθελε να οδηγεί», είπε ειδικότερα ο δικηγόρος.

«Έτσι, έβαλαν το παιδί στο κάθισμα και ο πατέρας ανέλαβε να το πάει στο βρεφονηπιακό. Ο πατέρας σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και εκείνη τη στιγμή μπλόκαρε το μυαλό του. Το παιδί μάλλον κοιμόταν και ο πατέρας αγνόησε εντελώς την παρουσία του. Ούτε που το σκέφτηκε. Στο τελείωμα της βάρδιας, πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί και της είπαν πως δεν είναι εκεί. Αυτός της είπε με πως είναι στο βρεφονηπιακό. Τότε αντιλήφθηκε πως δεν το είχε αφήσει ποτέ. Πήρε το αμάξι του ΔΕΔΗΕ χωρίς να ρωτήσει,. Και έφτασαν στο σημείο. Πολύ άσχημη εικόνα, και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό τους», πρόσθεσε.

«Τον εντολέα μου τον είδα χτες γιατί ήταν με μεγάλη φαρμακευτική αγωγή. Μία μητέρα ανεξάρτητα από πώς χάνει το παιδί της και από ποιον εάν τον είχε μπροστά της θα τον σκότωνε. Από την στιγμή που υπάρχει αγάπη μπορούν να είναι μαζί. Μακάρι ο θεός να τους δώσει και άλλα παιδιά» συμπλήρωσε.

 

Advertisements

 

«Η δίωξη που αρχικά του ασκήθηκε ήταν ορθή με τα στοιχεία που είχαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ελπίζω ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια» σχολίασε ο δικηγόρος του 37χρονου αμέσως μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πελάτης του.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα