Μην χασετε

Αγωνία για την Cher – “Αργοπεθαίνει”, λέει δημοσιεύμα του ξένου Τύπου!

Ώρες αγωνίας περνά η Cher μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει μόνο λίγους μήνες ζωής και τώρα το πρωτοσέλιδο του “National Enquirer” αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη και… “αργοπεθάινει”.

Η Cher -που έχει μιλήσει και μέσω twitter για το πρόβλημα υγείας της – πάσχει από μια σπάνια νόσο στα νεφρά της, την Epstein – Barr, που της προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακά προβλήματα. Μάλιστα, η δύσκολη περίοδος που περνά την ανάγκασε να ακυρώσει την περιοδεία της.

cher3
Ωστόσο, το δημοσίευμα του περιοδικού κάνει λόγω για κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας με πηγή από το περιβάλλον της να αποκαλύπτει: “η κατάθλιψη της έχει στερήσει τη θέληση για τη ζωή και πως ζει τις τελευταίες τραγικές μέρες της”.

Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, πάντως, διαψεύδει όσα γράφονται. “Έχει καλή διάθεση και ισορροπημένη ψυχική υγεία, ενώ σχεδιάζει να κάνει νέα περιοδεία”, είπε προσθέτοντας πως αυτές τις μέρες η Cher βρίσκεται στη Βραζιλία, για να παραλάβει βραβείο για την συνολική προσφορά της στη μουσική.

Advertisements

Και να και η φωτογραφία από το αεροδρόμιο…

cher

Η τραγουδίστρια πάντως, φαίνεται να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, από τη δύσκολη μάχη που δίνει!

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα