Μην χασετε

Αυτός είναι ο λογος που πρέπει να φιλιέσαι κάθε βράδυ με τον σύντροφό σου

Μήπως θυμάσαι την αρχή κάθε σχέσης σου, τότε που επικρατούσε μόνο το πάθος και η χημεία; Τότε που ο ένας δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τον άλλο; Μέχρι που περνά ο καιρός και χάνεται όλη αυτή η ανάγκη για συνεχή επαφή.

Από τη μία, είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί η σχέση εξελίσσεται και αποκτά βαθύτερα συναισθήματα. Από την άλλη, αν αφήσεις εντελώς την ανάγκη για σωματική επαφή, θα σε αφήσει και εκείνη. Υπάρχει όμως τρόπος να μην χαθεί ή να την αναστήσεις, και είναι πολύ απλός.

 

Τα φιλιά είναι η καλύτερη δουλειά

Τα φιλιά είναι υπέροχα και αρκούν για να μην χάσουμε τη σeξουαλική μας ζωή. Είναι όμως πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι δεν αποτελούν μόνο κομμάτι του σeξ. Μπορούμε να τα βάλουμε στην καθημερινότητά μας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα την ημέρα. Για την ακρίβεια, 30 δευτερόλεπτα πριν τον ύπνο αρκούν.

Advertisements

Είναι πολύ καλή τακτική γιατί δεν σε φορτώνει με το άγχος και την πίεση του να κάνεις σeξ, σώνει και ντε. Σου υπενθυμίζει όμως τη σημασία της επαφής και του πάθους, έστω και για λίγο μέσα στη μέρα. Και αυτό σας αποτρέπει από το να απομακρυνθείτε, σωματικά και συναισθηματικά.

 

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα