Μην χασετε

«Αυτός είναι ένας άγιος. Ας κάνει το θαύμα του»: Το τάμα της Μαρίας Ντινόρη για τον Γιώργο Δασκαλάκη και το δώρο του πατέρα Νεκταρίου

Με μεγάλο θάρρος, υπομονή και πίστη, συνεχίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής παρά το γεγονός ότι πονάει είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι οι επίπονες χημειοθεραπείες στις οποίες υπεβλήθη έπιασαν τόπο, κάτι που του έδωσε δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του.

 

Στο πλευρό του πάντα η σύντροφός του, ο «άγγελός μου» όπως την αποκαλεί ο ίδιος ο Γιώργος Δασκαλάκης, Μαρία Ντινόρη. Το okmag επικοινώνησε με την Μαρία η οποία μας είπε για το τάμα που έκανε στην Ιερά Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ (Θαρρί). Η Μαρία και ο Γιώργος πιστεύουν βαθιά στο Θεό και η Μαρία δεν έχει σταματήσει να προσεύχεται για την υγεία του αγαπημένου της όλους αυτούς τους μήνες.

Advertisements

Η Μαρία επισκέφθηκε τη Μονή και έκανε το τάμα της, μια πλακέτα από ατόφιο ασήμι με την μορφή ενός άνδρα αποτυπωμένη πάνω του, δηλαδή του Γιώργου της…

«Όταν μπαίνεις μέσα στο Μοναστήρι ανατριχιάζεις»… λέει η Μαρία Ντινόρη, στο okmag και συμπληρώνει: «Ο π. Νείλος είναι μοναχός έχει έρθει από Αμερική εδώ και 20 χρόνια. Αυτός είναι ένας άγιος. Έτσι τον βλέπω αυτόν τον μοναχό. Πρώτα σταύρωσε ο γέροντας εμένα και μετά μου έδωσε το λαδάκι. Μου κατέβασε την καντήλα από ψηλά και μου έδωσε λάδι να αλείψω τον Γιώργο».

Η Μαρία κατέγραψε και ένα βίντεο με την ευχή όχι του μοναχού γιατί δεν επιτρέπεται αλλά του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Πόκκια, ο οποίος της χάρισε και μια μαγκούρα ως δώρο στον Γιώργο Δασκαλάκη.

 

«Αυτό το μπαστούνι το φτιάχνει ένας παππούλης στην ιερά μονή του Θάρρι. Είναι του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Το έδωσε ο πάτερας Νεκτάριος, με την ευχή να μην ξαναπιάσει μπαστούνι και να γίνει καλά» λέει η σύντροφος του τραγουδιστή στο Okmag.

Advertisements

 

 

Δείτε το βίντεο με την ευχή και το τάμας της Μαρίας:

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα