Μην χασετε

«Αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία»: Σταματά το τραγούδι ο Γιώργος Δασκαλάκης μετά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης δημοσίευσε στα social media ένα μήνυμα ανακοινώνοντας ότι σταματά την πορεία του στο τραγούδι. Ο λόγος είναι ότι ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος για αυτόν καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Αναφέροντας την προγραμματισμένη του εμφάνιση στη Ρόδο στις 19 Μαΐου, ανακοίνωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του εμφάνιση του. Η απόφαση του Δασκαλάκη αναδεικνύει τον αγώνα του με την ασθένεια και την ανάγκη για υποστήριξη στους ανθρώπους που παλεύουν με αυτήν.

 

 

Advertisements

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!!

Μετά από πολύ σκέψη…μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στη Ξάνθη Πατηρ Χρυσοβαλαντη Στιβακταρακη και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

 

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας… Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο…. Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα