Μην χασετε

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ∈ρωτεύονται πιο δύσκολα

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ∈ρωτεύονται με την πρώτη ματιά και άλλοι που δυσκολεύονται πολύ να αφεθούν σε μια σχέση.

Advertisements

Διαβάστε παρακάτω ποια 3 ζώδια είναι αυτά που ∈ρωτεύονται πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την αστρολόγο των διασήμων, Lauren Ash.

Δίδυμοι

Η ευμετάβλητη φύση των Διδύμων τους κάνει να παρασύρονται. Θέλουν διαρκώς έναν άνθρωπο κοντά τους που θα τους ιντριγκάρει το μυαλό και το σώμα. Είναι πολύ έξυπνοι και βαριούνται εύκολα. Αυτό είναι και το στοιχείο που τους κάνει δύσκολους στο να «ανοιχτούν», να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να δεθούν με τους άλλους

«Αν ένας Δίδυμος αντιληφθεί πως η σχέση του δεν πρόκειται να είναι περιπετειώδης, γεμάτη αναζητήσεις και συζητήσεις που θα τον βελτιώνουν, δεν θα αφεθεί ούτε θα ∈ρωτευτεί. Κι αν ξεκινήσει ένα φλέρτ, τότε αυτό θα λήξει άδοξα. Όταν, όμως, βρεθεί το άτομο που θα κρατά το ενδιαφέρον του αμείωτο, ξέρει πως να φερθεί και να το κάνει να νιώσει μοναδικό», σύμφωνα με την Ash.

 

 

Παρθένος

Γνωστοί για την επιλεκτικότητά και τις υψηλές προσδοκίες τους, οι Παρθένοι, δύσκολα χαλαρώνουν και ανοίγονται. «Εστιάζουν κυρίως σε όσα δεν συμβαίνουν ή δεν γίνονται όπως εκείνοι θέλουν και χάνουν τις όμορφες στιγμές, ενώ θέλουν να έχουν πάντα το “πάνω χέρι” στη σχέση και τα πάντα να γίνοται σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα. Αυτό τους κάνεις δύσκολους στη συνύπαρξη, αν και δείχνουν καλύτερα τα συναισθήματά τους με πράξεις και όχι με λόγια», λέει η αστρολόγος.

 

Advertisements

Τοξότης

Ελευθερία, ανεξαρτησία, περιπέτεια: αυτά αναζητούν οι Τοξότες στη ζωή μα και στις σχέσεις τους. Αν καταφέρετε να τους κερδίσετε το ενδιαφέρον και να το κρατάτε αμείωτο, τότε σίγουρα θα σας ∈ρωτευτούν. Όπως λέει η αστρολόγος, «Δεν είναι ότι ένας Τοξότης δεν μπορεί να ∈ρωτευτεί, αλλά παλεύει και αγωνίζεται για να εστιάσει την ενέργειά του σε έναν άνθρωπο. Μόλις αντιληφθεί πως το πράγμα πάει να ρουτινιάσει, τότε ετοιμάζδεται ήδη για την επόμενη περιπέτεια».

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα