Μην χασετε

Ποια είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια

Ας πούμε πως δεν διαθέτουν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Ότι δεν είναι η επιτομή της κwλοφαρδίας. Ότι σε αντίθεση με εκείνους που πιάνουν κάρβουνο και γίνεται χρυσάφι, αυτά τα ζωδιάκια ξέρουν τι σημαίνει ατυχία και κυρίως ότι τα πράγματα δεν τους έρχονται και πάρα πολύ εύκολα.

Ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να καταφέρουν αυτό που θέλουν γιατί δεν είναι από εκείνα τα ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος τους. Το παλεύουν αν έχουν θέληση και πείσμα.

 

Δίδυμος

Advertisements

Ατυχίες πολλές, σε νιώθω. Ποντάρεις στο 5 κι όλο το 6 έρχεται. Στη θέση σου πολλοί θα τα ‘χαμε παρατήσει, θα λέγαμε «το ‘χει το ‘χει η μοίρα μου». Έχεις συνηθίσει να προσπαθείς γιατί δεν έρχονται και πολλά πράγματα εύκολα. Έχεις πάρει μάστερ στο να μετουσιώνεις τη γκαντεμιά σε δύναμη. Κάθε εμπόδιο για καλό λοιπόν.

Ζυγός

Έχεις μάθει να υπερπηδάς τα εμπόδια σαν τον Περικλή Ιακωβάκη στα 400 μ. Μία σου καίγεται το λαπτοπ, μία σου χαλάει το αμάξι, μια ο Τάκης σου βγαίνει γαϊδούρι ξεκαπίστρωτο, αλλά έχεις υπομονή κι αντέχεις, δεν το βάζεις χάμω. Εκνευρίζεσαι όταν ακούς περιπτώσεις ανθρώπων που όλα τους έρχονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, αλλά δεν φθονείς. Ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον, γλυκέ μου, αισιόδοξε Ζυγέ.

 

Τοξότης

Advertisements

Θυμάσαι εκείνη την κλασική σκηνή από τις «Θαλασσιές τις Χάντρες» του Δαλιανίδη που ο Φαίδων ο Γεωργίτσης θέλει να πιάσει τη Ζωή Λάσκαρη κι εκεί λίγο πριν το ακούμπισμα αυτή εξαφανίζεται και ως δια μαγείας εμφανίζεται τρία μέτρα απέναντι; Έτσι είναι κι ο Τοξότης με τους στόχους του. Εκεί που ψάχνει το ανοιχτήρι για τη σαμπάνια, η επιτυχία απομακρύνεται και φτου κι απ’ την αρχή. Το No Pain No Gain είναι το μότο της ζωής του. Κουράζεται, τα παρατάει, ματαιοπονεί σε πρώτη φάση αλλά επειδή κάποια στιγμή πεισμώνει, τραβάει ξανά προς τη δόξα.

Υδροχόος

Είσαι λίγο γκαντέμης καλέ μου Υδροχόε. Η ζωή σου μία βόλτα με ποδήλατο που ‘χει σκασμένο λάστιχο. Σου γλιστράνε τα πράγματα από τα χέρια, δεν είναι κατάσταση αυτή. «Γιατί σε σένα»; Έλα μου ντε! Άλλα είσαι ξύπνιο άτομο και φύσει αισιόδοξο, κι αυτό σε σώζει τελικά.

 

ladylike

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα