Μην χασετε

Αυτά είναι τα 5 πιο ακατάστατα ζώδια

Σε μερικούς από εμάς, σύμφωνα με την αστρολογία, είναι πολύ εύκολο να διατηρούμε μια τάξη στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Σε άλλους πάλι αυτό φαντάζει… εφιάλτης.

 

Η ζωή δεν είναι εύκολη, οπότε μια ματιά στο ωροσκόπιό σου, ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις πού κινείσαι. Ανήκεις σε εκείνους που τα θέλουν όλα σε τάξη και πρόγραμμα ή σε εκείνους που ζουν τη ζωή μέρα με την ημερα και αδιαφορούν για το χάος που αφήνουν πίσω τους;

Συνέχισε την ανάγνωση για να ανακαλύψεις ποια είναι τα πέντα πιο ακάταστατα ζώδια.

Advertisements

 

Λέων

Η δημιουργική και καλλιτεχνική φύση σου σε οδηγεί, ορισμένες φορές, στο να κάνεις αλλαγές στον χώρο σου, οι οποίες αναστατώνουν την ηρεμία που ίσως υπήρχε. Εσένα δεν σε ενοχλεί πολύ, επειδή έχεις συνηθίσει. Επίσης, δεν παίρνεις πρωτοβουλία για να καθαρίσεις, εκτός αν κάποιος στο ζητήσει.

Ζυγός

Προσπαθείς να αποφύγεις το καθάρισμα με κάθε κόστος. Ως παιδί οι γονείς σου σε παρακαλούσαν να μαζέψεις τα πράγματά σου. Πλέον ως ενήλικας, δυσκολεύεσαι ακόμη περισσότερο να τακτοποιήσεις και να καθαρίσεις. Σωροί με ρούχα σε περιμένουν δίπλα στο πλυντήριο και τα πιάτα γίνονται στοίβα στον νεροχύτη. Η οικογένεια και οι συγκάτοικοί σου σε έχουν πλεόν βαρεθεί, αλλά γι’ αυτό φταίει περισσότερο η αναποφασιστικότητά σου, η οποία σε οδηγεί και στην ακαταστασία. Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις.

Τοξότης

Είσαι διαρκώς σε κίνηση και σπάνια σε βλέπει το σπίτι σου. Όταν γυρνάς σε αυτό το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι η καθαριότητα. Χρησιμοποιημένες κούπες και πιάτα έχουν σχεδόν καλύψει τον πάγκο του νεροχύτη σου και κουτιά από πίτσες το τραπέζι στο σαλόνι σου. Πηγαινοέρχεσαι διαρκώς και έχεις το σπίτι μόνο για ύπνο ή καταφύγιο όταν δεν έχεις κανονίσει κάτι άλλο. Μπορείς να γίνεις πιο οργανωτικός αν το θελήσεις πολύ και αν έχεις και λίγη βοήθεια από το περιβάλλον σου.

 

Advertisements

Υδροχόος

Σου αρέσει να κρατάς το ενδιαφέρον στο σπίτι σου. Προτιμάς να είναι «ζωντανό» παρά «στημμένο». Αλλάζεις τη διακόσμηση συχνά και αγοράζεις διαρκώς νέα έργα τέχνης, για να αναδεικνύεις τους τοίχους σου. Αυτά τα δημιουργικά σου ένστικτα είναι που σε κρατούν από το να είσαι τακτοποιημένος και καθαρός. Σου αρέσει να υπάρχει τάξη, αλλά ζεις άνετα μέσα στην ακαταστασία.

Ιχθύς

Λατρεύεις το χάος. Νιώθεις ασφάλεια σε ένα τακτοποιημένο περιβάλλον, αρκεί να μην το καθαρίσεις εσύ. Το θεωρείς χάσιμο χρόνου. Το αντίθετο ισχύει για την προσωπική σου υγιεινή, για την οποία δεν σηκώνεις κουβέντα. Προσέχεις πάρα πολύ την εικόνα σου, παρά το πόσο τακτοποιημένο θα είναι το σπίτι σου.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα