Μην χασετε

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους

Όλοι οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται την αγάπη και τον ∈ρωτα με τον ίδιο τρόπο. Καθένας έχει τη δική του μοναδική εικόνα για την αγάπη και τις σχέσεις και, βέβαια, δεν αναζητούν όλοι κάτι το μόνιμο ή το μακροπρόθεσμο. Κάποιοι περνούν τις δικές τους ωραίες στιγμές και πειραματίζονται με την ιδέα της αγάπης, ενώ άλλοι είναι μέσα σε αυτήν πλήρως, αφοσιωμένοι σε ένα άτομο με το οποίο φαντάζονται όλη τους την ζωή.

Τα άτομα εκείνα που συνεχώς εξερευνούν τη ζωή και αγαπούν πολύ την ανεξαρτησία τους μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. Για να λειτουργήσουν πραγματικά μέσα σε μια σχέση, απαιτούν κάποια επιπλέον προσπάθεια από τον/την σύντροφό τους, διαφορετικά θα απομακρυνθούν από το ∈ρωτικό παιχνίδι. Έτσι απλά…

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους, αν η σχέση τους δεν ανανεώνεται διαρκώς.

 

Advertisements

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί τόσο για την ενθουσιώδη όσο και για την αναποφάσιστη φύση τους. Κατά κύριο λόγο χαρακτηρίζονται από μια μεταβλητότητα στη διάθεσή τους και βέβαια έχουν τη φήμη του ατόμου που επιδίδεται με ευκολία στο φλερτ. Συχνά αντιλαμβάνονται τη ζωή ως μια διασκεδαστική βόλτα με το τραινάκι στο λούνα παρκ, όπου υπάρχουν μεν διάφορα σκαμπανεβάσματα, αλλά ποτέ δεν συμβιβάζονται εξαρχής με την ιδέα του ∈ρωτα ή της… σοβαρής σχέσης. Αν όμως συμβεί να ∈ρωτευτούν, ∈ρωτεύονται για τα καλά. Τους αρέσει να πηγαίνουν τη σχέση αργά και να ανακαλύπτουν κάθε μέρα καινούργια πράγματα, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα κάτι που θα τους εμποδίσει να βαρεθούν. Αν όμως τα πράγματα γίνουν πολύ βαρετά, δεν αντέχουν να μείνουν ούτε λεπτό. Μπορεί να χάσουν εντελώς το ενδιαφέρον τους και μάλιστα να τελειώσουν την σχέση, πριν ακόμα ξεκινήσουν να αναζητούν κάποιον/α καλύτερο/η που θα τους εξιτάρει ∈ρωτικά και συναισθηματικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το ζώδιο είναι κάπως εσωστρεφές όταν πρόκειται να δείξει ή να εκφράσει τα συναισθήματά του. Έχει μια βαθιά αίσθηση κατανόησης, αλλά χρειάζεται πολλά για να ανοιχτεί. Οι Υδροχόοι είναι πολύπλοκα όντα και δεν αναζητούν ποτέ συνηθισμένα πράγματα ή έναν συνηθισμένο τρόπο ζωής. Μπορούν να κλειστούν στον εαυτό τους και να απομακρυνθούν ψυχικά από κοντά σου πολύ γρήγορα, ενώ θα τους πάρει πολύ καιρό για να κάνουν το αντίθετο. Γενικά, θα πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτό μυαλό και να αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο που λειτουργεί ένας Υδροχόος, πριν επιδιώξεις μια μακροπρόθεσμη σχέση μαζί του.

 

Advertisements

 

ΚΡΙΟΣ

Με αυτό το ζώδιο το παν είναι το κυνήγι. Η κατάκτηση! Οι Κριοί είναι πολύ παρορμητικοί και έτσι, με την ίδια ταχύτητα που θα ∈ρωτευτούν, μπορούν και να απολέσουν εντελώς το ενδιαφέρον τους. Πρέπει πάντα να υπάρχει κάτι που τους εξιτάρει και χρειάζεται να παλέψουν για να το αποκτήσουν ή να το κατανοήσουν, αλλιώς δεν λειτουργούν. Έχουν τη συνήθεια να μην χάνουν το χρόνο τους και πιστεύουν ότι πάντα υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες που θα χτυπήσουν την πόρτα τους. Οπότε αν δεν αξίζεις τον κόπο, για τον Κριό είσαι απλώς «στην απέξω».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το πύρινο ζώδιο είναι αποφασιστικό και πολύ ειλικρινές. Αν δεν νιώθει άνετα με το να βρίσκεται μαζί σου, απλώς θα φύγει και δεν θα κοιτάξει πίσω του. Οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι και η ζωή τους είναι γεμάτη περιπέτειες. Κάθε προσπάθεια να τους βάλεις στα καλούπια σου ή να τους οδηγήσεις στο δικό σου τρόπο ζωής είναι καταδικασμένη να αποτύχει εξαρχής. Ο ιδανικός σύντροφος για έναν Τοξότη πρέπει να συμμερίζεται την αγάπη του για τη γνώση, τα ταξίδια και την αέναη επέκταση. Επιπλέον, πρέπει να έχει την σοφία να του αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης, προκειμένου να διατηρεί έστω και μια… ψευδαίσθηση ανεξαρτησίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν δεν κινείστε στο ίδιο επίπεδο ενέργειας, θα χάσει το ενδιαφέρον του πολύ πιο γρήγορα από όσο νόμιζες.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα