Μην χασετε

«Αδελφούλα μου, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας»: «Κομπιασμένος»’ ο Κοκλώνης με την κατάσταση της υγείας της αδερφής του

Ο Νίκος Κοκλώνης κατά τη διάρκεια της ροής του J2US και αμέσως μετά την εμφάνιση από την Ηρώ και τον Ιάσονα Παπαματθαίου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα στην αγαπημένη του αδελφή.

 

«Τώρα δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί είμαι αυθόρμητος. Είπες, Βίκυ, Νέα Υόρκη και θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο φιλί στην αδελφή μου. Για όλους είναι δύσκολα, για μένα προσωπικά, έχουμε ζήσει και ως χώρα την τραγωδία αλλά και στην αδελφή μου θέλω να πω περαστικά» τόνισε, αρχικά, ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Advertisements

 

«Περαστικά, αδελφούλα μου, γιατί χειρουργήθηκε για κάτι σοβαρό. Είναι καλά, είμαστε σοβαρά και θέλω να της πω ότι την αγαπώ και μου λείπει μέσα από την καρδιά μου. Ελένη, στο λέω και το νιώθω! Δεν το λέω για το σόου τώρα και όλα αυτά, το λέω και το νιώθω. Να είσαι καλά και να είμαστε καλά και γρήγορα να είσαι πίσω εδώ γιατί αλλιώς θα έρθω εγώ. Δεν ξέρω, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας» πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. «Συγνώμη για αυτό. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Ξέρετε την περιπέτεια που είχε».

 

 

Advertisements

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα