Μην χασετε

Aυτό το μικρό διαμέρισμα θα σας δώσει υπέροχες ιδέες για να διαμορφώσετε το δικό σας

Άνετο καθιστικό –  τραπεζαρία, απόλυτα λειτουργική κουζίνα, ανεξάρτητο σημείο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, ένα καλαίσθητο υπνοδωμάτιο και ένα εξίσου εντυπωσιακά διαμορφωμένο μικρό μπαλκόνι σε χαρούμενες αποχρώσεις. Όλα αυτά σε ένα διαμέρισμα μόλις 45 τμ από το οποίο δεν λείπει ούτε ο μικρός αλλά βολικός χώρος εισόδου εξοπλισμένος με ανοιχτή ντουλάπα – ράφια.

Advertisements

Γενικά η διαρρύθμιση – διαμόρφωση είναι υποδειγματική, με τα εντελώς αναγκαία εσωτερικά χωρίσματα και την χρήση επίπλων μικρού όγκου σε λιτές φόρμες.

 

Το υπόλευκο, ανοιχτό γκρι και εκρού που έχουν χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στις μεγάλες επιφάνειες τοίχου – δαπέδου αλλά και στα περισσότερα υφασμάτινα στοιχεία και διακοσμητικά αντικείμενα, σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου σε ορισμένα έπιπλα, τους έντονους χρωματισμούς στο μπαλκόνι και στην πόρτα εισόδου δημιουργούν ένα φωτεινό και ιδιαίτερα ευέλικτο σύνολο, αφού με την προσθήκη ελάχιστων μόνο στοιχείων σε διαφορετικό χρώμα πχ κάποια κάδρα ή μεγάλου μεγέθους αντικείμενα, διακοσμητικά μαξιλάρια κλπ ο χώρος μπορεί διατηρώντας την “ζεστασιά” και την γενική αισθητική του να αποκτήσει εντελώς διαφορετική όψη.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα