Μην χασετε

Aυτές είναι οι μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον μήνα Φεβρουάριο

Κριός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Φεβρουάριος θα βγάλει στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό σας, για εσάς τους απογοητευμένους ή κάπως πεσμένους είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα είδος ψυχολογικής αναγέννησης. Ο δυναμισμός σας θα σας κάνει τολμηρούς για άμεσες προσεγγίσεις. Ο Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που έχετε άμεση ανάγκη, ουσιαστικά θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήστε τη ζωή σας με συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτός ο μήνας, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και ξεκάθαρες βλέψεις, εστιάστε στο πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, προχωρήστε με βήματα σταθερά και προσγειωμένα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεξέλεγκτες τις παρορμητικές σας αντιδράσεις, ναι μεν η διάθεση σας θα είναι μαχητική ωστόσο θα πρέπει να οροθετήσετε επιθυμίες, απαιτήσεις, και αντιδράσεις. Επίμονες θα είναι οι ενέργειες σας, θα θελήσετε να περάσει το δικό σας, προσπαθήστε να κρατήσετε στάση ισορροπημένη και όχι υπερβολική. Προσοχή να μην δημιουργήσετε ρήξεις, δεν είναι σίγουρο αν το ταίρι σας θα μπορέσει να χειριστεί τις κυκλοθυμικές σας τάσεις. Θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, βγαίνετε από τις αντιθέσεις και τις εναλλαγές, θα καταφέρετε να πορευτείτε με λογική σκέψη και αντίδραση.

 

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, τα γεγονότα σε συνδυασμό με τις επιλογές σας θα σας ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης. Θα σας δοθεί η αφορμή πως ως κατάληξη θα έχει την προσωπική συνάντηση με το πρώην ταίρι σας. Αναθεωρήσεις και υποσχέσεις θα σας βάλουν στον πειρασμό να κάνετε το βήμα της δεύτερης αρχής. Θα αναζητήσετε σταθερότητα και συναισθηματική σιγουριά, αυτή η επανασύνδεση θα έχει θετική κατάληξη. Ο Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε και σταθεροποιήσετε αισθήματα και επιθυμίες.

Advertisements

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Αφήνετε πίσω σας ανασφάλειες και φοβίες, περνάτε σε αποφασιστικές προτάσεις με στόχο τη βελτίωση. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, σας δίνω τη συμβουλή να ξεκινήσετε διαδικασία συμφιλίωσης, στοχεύστε στην ισορροπία και στην κατοχύρωση, αποφύγετε τις περεταίρω ρήξεις. Σημασία για εσάς θα έχει η σταθερότητα, η αγάπη, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη. Η ειλικρινής και τολμηρή συζήτηση που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα φέρει κατάληξη δεσμευτικών αποφάσεων.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι και ωραίοι. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θερμές και άμεσες θα είναι οι ενέργειες σας, θα αξιοποιήσετε τα συμβάντα και θα ‘ρθείτε σε επαφή με το πρόσωπο που σκέπτεστε. Κάποιοι από εσάς ολοκληρώνετε επαφές που την προηγουμένη περίοδο είχατε αφήσει στη μέση. Θα καταφέρετε να βγείτε από άτοπους προβληματισμούς, θα εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων. Πριν κλείσει ο μήνας θα ξεκινήσετε συστηματικές συναντήσεις με πρόσωπο που δεν αποκλείεται οι βλέψεις σας να γίνουν σοβαρές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Αποκτά ωριμότητα και τακτική το σκεπτικό σας, τερματίζουν οι σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις. Αποκαλυπτικές και δημιουργικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, η νέα πρόταση που θα ακούσετε θα σας ενθουσιάσει. Σας δίνω τη συμβουλή να ξεκαθαρίσετε στο πρόσωπο που αγαπάτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε, και τι ακριβώς νιώθετε. Σε περίπτωση που ανοιχτεί κουβέντα περί δέσμευσης να ξέρετε πως οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα πρέπει να τηρηθούν, σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια σας.

Advertisements

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Φεβρουάριος θα σας κάνει αισιόδοξους, τολμηρούς, και έτοιμους να προχωρήσετε σε καινούργια αρχή. Θα αναζητήσετε μια σοβαρή σχέση που να στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε, οι βλέψεις σας θα είναι δεσμευτικές. Αυτός ο μήνας, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε συνειδητοποιήσεις, θα εντοπίσετε, θα εξηγήσετε, και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, εκδηλώστε άφοβα τα αισθήματα σας δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Φεβρουάριος θα τονώσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, βγαίνετε από σκέψεις ηττοπάθειας. Σε περίπτωση που είστε χρόνια στην ίδια σχέση αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν γίνει οι ανάλογες δεσμευτικές κινήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επισημοποίησης. Θα αρχίσετε να βλέπετε τον δεσμό σας πάνω σε μια διαφορετική βάση, με πιο σοβαρή προοπτική, θα νιώσετε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη και θα επιδιώξετε μονιμότητα. Κάποιοι από εσάς ίσως να συγκατοικήσετε, κάποιοι άλλοι θα ανταλλάξετε υποσχέσεις γύρω από μελλοντικά ζητήματα που πράγματι θα τηρηθούν.

 

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Εσείς που είστε μόνοι εδώ και αρκετό καιρό τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να φρενάρετε τη στασιμότητα, θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει στο να κυνηγήσετε την αλλαγή, θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σας, θα αναζητήσετε συναίσθημα, σιγουριά, και μια σταθερή βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Αυθόρμητος και οικείος θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ανταποκριθείτε στο θερμό φλερτ που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Advertisements

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Σωστές θα είναι οι αποφάσεις σας, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενεργήσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των αισθημάτων και των αντιδράσεων σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, η συμπεριφορά σας δεν θα πρέπει να είναι πεισματική. Κάποιοι από εσάς ίσως να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Ο Φεβρουάριος θα ενισχύσει τον αυθορμητισμό σας, θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Πολύ καλά θα κάνετε και θα συλλέξετε πληροφορίες πριν πάρετε την απόφαση σχετικά με το αν θα προχωρήσετε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει. Αυτά που θα μάθετε δεν θα σας απογοητεύσουν, ορθή θα είναι η κρίση σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές. Η ξεκάθαρη και άμεση στάση που θα έχετε απέναντι στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα έχει δημιουργική κατάληξη, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέση.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Κάτι συγκεκριμένο θα σας προτείνει το ταίρι σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές απαντήσεις πολύ καλά θα κάνετε και θα σκεφτείτε διεξοδικά πριν δώσετε την τελική σας απάντηση. Αισιόδοξη και ήρεμη θα είναι η συμπεριφορά σας, δεν θα θελήσετε απότομες αλλαγές ή εκρηκτικές ανατροπές. Στόχος σας θα είναι η ισορροπία και η αρμονία μέσα στη σχέση σας, δεν θα θελήσετε εντάσεις ή αβεβαιότητες. Με τον τρόπο που θα κινηθείτε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις τυχόν έκρυθμες καταστάσεις ή συνθήκες, θα βρείτε κατανόηση, θα νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ανανεώνονται οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ανοίγεται νέος κύκλος επαφών, για κάποιους με πρώην ταίρι, για κάποιους άλλους με νέα γνωριμία. Εσείς που επιθυμείτε το πρώην ταίρι σας θα επανασυνδεθείτε, οι συζητήσεις σας θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε απόψεις, θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά με καινούργια πλέον δεδομένα. Εσείς που θα επιλέξετε να πορευτείτε με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερές επαφές, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε μπροστά με δυναμισμό και με καινούργιους στόχους.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Φεβρουάριος, θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, θα περάσετε σε προτάσεις που ουσιαστικά θα κατευθύνουν την πορεία του δεσμού σας. Προγραμματισμοί και καινούργια σχέδια θα γίνουν μέσα στον μήνα. Θα θελήσετε να οργανώσετε τη σχέση σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Εσείς που είστε πολλά χρόνια μέσα στην ίδια σχέση είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε πράξεις δέσμευσης. Η σχέση σας θα περάσει σε ένα πιο ουσιαστικό και πιο δεσμευτικό επίπεδο, εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε στο ταίρι που έχετε δίπλα σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται να σας δοθεί άνοιγμα για σταθερή σχέση. Θα φανείτε ιδιαιτέρως τολμηροί, παρά το ότι θα προσπαθήσετε να φερθείτε συγκρατημένα ωστόσο θα εμφανιστεί πάθος που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε κτητικές ενέργειες. Ο Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε συναισθηματικά και να προχωρήσετε επάνω σε μια γερή βάση. Τα γεγονότα θα σας φέρουν άνοιγμα νέων ευκαιριών, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Σταθερότητα και συναισθηματική καταστάλαξη θα σας φέρει αυτός ο μήνας. Θα τα βρείτε με το ταίρι σας, ο Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον δεσμό σας, η στάση σας θα είναι ανέμελη και θετική. Είναι πολύ πιθανόν να οργανώσετε τις ενέργειες σας και γενικότερα την πορεία της σχέσης σας. Ο μήνας θα ξεκινήσει και θα πορευτεί μέσα σε κλίμα συνεννόησης και αμοιβαιότητας, βγαίνετε από ασφυκτικές συνθήκες. Εμπιστευτείτε το ταίρι που έχετε δίπλα σας, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, θα είναι λάθος αν παγιδευτείτε σε ανυπόστατες αμφιβολίες.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις. Προμηνύεται ξεκίνημα σχέσης, οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας θα είναι κάπως ασυνήθιστες και ιδιαιτέρως απελευθερωμένες. Αρχές του μήνα θα υπάρξουν διάφορων ειδών προκλήσεις, την εμφάνιση τους θα κάνουν πρόσωπα που δεν θα σας αφήσουν να αδιαφορήσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τις επαφές σας, εσείς θα ορίσετε την περεταίρω πορεία. Σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Φεβρουάριος θα ‘ρθει να ενισχύσει την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων, ατίθαση θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από το κατεστημένο σας. Προσοχή στις αυθόρμητες επιλογές και στις απότομες συναισθηματικές εναλλαγές. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση ενδέχεται να είστε επιρρεπείς στα ξεσπάσματα, προσοχή να μην πάρετε αποφάσεις για τις οποίες λίγο αργότερα θα αλλάξετε γνώμη. Ο Φεβρουάριος θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες ανάγκες και καταπιεσμένες επιθυμίες, προσπαθήστε να κινηθείτε με ισορροπία και προνοητικότητα.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα αναζητήσετε μια γνωριμία και στη συνέχεια μια σχέση που να μπορεί να σας προσφέρει μέλλον, σταθερότητα και βάσιμη εξέλιξη. Το ενδιαφέρον και η έλξη σας θα επικεντρωθεί σε άτομα σοβαρής προσωπικότητας που να ξέρουν τι θέλουν και να έχουν ειλικρινείς προθέσεις. Αν εστιάσετε στα άτομα που ήδη υπάρχουν στην κοινωνική σας ζωή ή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, τότε ίσως να καταφέρετε να εντοπίσετε ποιο είναι το πρόσωπο που πραγματικά αξίζει την προσοχή σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξει άνοιγμα για έναρξη σταθερής σχέσης, αν ανταποκριθείτε και κινηθείτε με αμεσότητα το έδαφος θα γίνει ιδιαιτέρως πρόσφορο.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Προσοχή στις ανατρεπτικές σας διαθέσεις. Ο Φεβρουάριος, ίσως να σας κάνει αντιδραστικούς, η πεισματική σας πλευρά θα κάνει την εμφάνιση της. Θα υπάρξει σοβαρό ξεκαθάρισμα που θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις δεσμευτικών εξελίξεων. Οι καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν και θα σας πείσουν πως αξίζει να εμπιστευτείτε το ταίρι σας. Ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες παρατραβηγμένες αντιδράσεις σας, θα σκεφτείτε λογικά και θα δώσετε σοβαρές μελλοντικές υποσχέσεις.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αυθορμητισμός και ανάγκη για ανανέωση θα διακρίνουν τις κινήσεις σας. Αφήνετε στην άκρη την απαισιοδοξία και την αναβολή, θα τολμήσετε να προσεγγίσετε καινούργια πρόσωπα, με δικές σας κινήσεις θα δημιουργηθεί άνοιγμα για προσωπικές επαφές και συναντήσεις. Έντονος ενθουσιασμός θα συνεπάρει τον εσωτερικό σας κόσμο, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, εσείς που είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα τολμήσετε να δοκιμαστείτε σε νέες περιπέτειες. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε ένταση, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα προαισθανθείτε.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσάς που είστε σε σχέση, ο Φεβρουάριος, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό και να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε βήματα που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και δέσμευση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, μην εκπλαγείτε αν προκύψουν αιφνιδιαστικές αλλαγές. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ταυτοχρόνως και συγκαταβατικές, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας. Μέσα στον μήνα ετοιμαστείτε καταφθάνουν ανανεωτικές εκπλήξεις και συζητήσεις με θετικά αποτελέσματα.

 

Ιχθύς

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Φεβρουάριος, φέρνει νέες ευκαιρίες, αισιόδοξες και απελευθερωμένες θα είναι τόσο οι σκέψεις σας όσο και οι κινήσεις σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν συναντήσεις, προτάσεις και αισιόδοξες συνομιλίες φέρνοντας άνοιγμα για δημιουργία σχέσης. Στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις, εσείς οι ανεξάρτητοι είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε βλέψεις δεν αποκλείεται να αναζητήσετε σταθερό δεσμό με πορεία και μέλλον. Αυτός ο μήνας, θα σας ωθήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ρομαντική και προστατευτική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας, αγάπη και συμπαράσταση θα υπάρξει μεταξύ σας. Ο Φεβρουάριος, θα σας κάνει αποφασιστικούς, στις συζητήσεις σας θα είστε ειλικρινείς και αναλυτικοί, θα ακουστούν λόγια που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε και να καταλήξετε. Στο κλείσιμο του μήνα οι εξομολογήσεις θα δώσουν φως σε τυχόν σκοτεινά σημεία, τερματίζουν οι αμφιβολίες, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Καταφθάνουν εκπλήξεις και ευχάριστες αλλαγές.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα