Μην χασετε

Aυτά τα 3 ζώδια είναι οι χειρότεροι eραστές

Τώρα που πλέον ξέρεις ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι οι ειδικοί στο σeξ, ήρθε η ώρα να μάθεις ποιοι και για ποιο λόγο δεν… «το έχουν» τόσο πολύ με αυτό το σπορ. Όχι τίποτα δηλαδή, για να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις…

Advertisements

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι (δήθεν) συναισθηματικοί του ζωδιακού κύκλου, πέρα από το ότι είναι άπιστοι κυρίως λόγω της τεράστιας ανασφάλειάς τους, στο κρεβάτι είναι εξαιρετικά βαρετοί σε βαθμό εγκλήματος. Δεν έχουμε πολλά να πούμε, και αυτό είναι και ένας λόγος για τον οποίο βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Μπορεί να ξέρουν πώς να κινηθούν και τι πρέπει να κάνουν για να ικανοποιήσουν το ταίρι τους, αλλά ο εγωισμός τους είναι τόσος που δεν τους αφήνει, όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους. Μπορεί να το έχουν με το φλερτ, αλλά αν καταφέρουν να φτάσουν ως το κρεβάτι, τους νοιάζει μόνο ο εαυτούλης τους. Ούτε κουβέντα για τις ανάγκες του άλλου. Μακράν η μεγαλύτερη απογοήτευση του ζωδιακού κύκλου.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Κάποιοι τους θεωρούν μέχρι και πoρvοδιαστρoφικούς, ωστόσο από τη θεωρία στην πράξη τα πράγματα κάπως διαφέρουν. Η λέξη «κλειδί» είναι η μαλθακότητα. Είναι τεμπέληδες και το παρακάνουν με την άνεση και τη χαλαρότητα, ενώ επίσης «βολεύονται» σε κατα-στάσεις. Από εμάς είναι όχι.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα