Δες με ποιον τρόπο μπορείς να το κάνεις
Το κεφάλαιο «αυγό» έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, και αφού σου έχουμε δείξει πως να κάνεις τα τέλεια ποσέ αυγά, αλλά και πώς να ξεχωρίσεις τα φρέσκα από τα μπαγιάτικα, ερχόμαστε με κάτι εξίσου χρήσιμο και απαραίτητο. Καλά μαγείρεψες το αβγό σου και πέτυχες το βράσιμο που ήθελες, πώς να το καθαρίσεις ξέρεις;
Πάντα υπάρχει ένα θεματάκι με αυτό, καθώς όταν είναι πάρα πολύ βρασμένα και ξεκινάς να τα καθαρίσεις καταλήγεις με το να έχεις αφήσει στο τσόφλι σχεδόν το μισό ασπράδι. Υπάρχουν όμως τρεις εύκολοι τρόποι, που σου δείχνουν πώς να καθαρίσεις το αυγό σου σε λιγότερο από 10”.
Advertisements
Advertisements