Μην χασετε

7 σημάδια για να καταλάβεις αν σε απατάει!

Έχεις αρκετές αμφιβολίες για τη σχέση σου και θέλεις να σιγουρευτείς εάν σε απατάει ή όχι. Μπορείς να παρατηρήσεις διάφορα πράγματα που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις.

 

Και δεν είναι ανάγκη να τον παρακολουθήσεις ή να ψάξεις το κινητό του!

Απλά, καθημερινά πράγματα που κάνει θα σε κάνουν να καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει. Και ανάλογα να πράξεις.

Advertisements

1. Προσέχει περισσότερο την εμφάνισή του

Αν δεις μία απότομη αλλαγή στο πώς περιποιείται τον εαυτό του, τότε είναι ένα κακό σημάδι για τη σχέση σου. Αν πηγαίνει πιο συχνά στο γυμναστήριο, αν ντύνεται καλύτερα, αν προσέχει περισσότερο την εξωτερική του εμφάνιση. Όλα αυτά δηλώνουν ότι ψάχνει κάτι διαφορετικό!

 

2. Δε θέλει να περνάτε χρόνο μαζί

Δε θα θέλει να είστε τόσο συχνά μαζί, όσο ήσασταν. Θα βρίσκει δικαιολογίες για να σε αποφύγει. Όχι, συνέχεια, αλλά αρκετά συχνά.

Advertisements

3. Σε προσέχει λίγο περισσότερο

Αν ξαφνικά αρχίζει να σε προσέχει λίγο περισσότερο, και να δείχνει τα συναισθήματά του, κάτι σημαίνει. Μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τα παραπάνω, αλλά είναι ένα συχνό φαινόμενο όταν κάποιος απατά κάποιον άλλο.

4. Έχετε αρχίσει να τσακώνεστε συχνά

Με το παραμικρό υπάρχουν διαφωνίες και διάφορες διαμάχες! Δεν είναι απλά ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της, είναι και άλλα πράγματα. Άρα, όσο πιο συχνοί οι καυγάδες τόσο πιο πιθανό είναι να έχει βρει άλλη!

5. Προσέχει το κινητό του

Αν από εκεί που άφηνε το κινητό του όπου βρει, αρχίσει να το παίρνει μαζί του και να μην το αφήνει εκτεθειμένο, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι κάτι τρέχει!

6. Λαμβάνει μηνύματα περίεργες ώρες

Είστε μαζί, ή κοιμάται σπίτι σου και του έρχεται κάποιο μήνυμα μία περίεργη ώρα. Τότε είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχήσει, ειδικά αν γυρίσει το κινητό του και δεν απαντήσει αμέσως.

Advertisements

 

7. Έχεις μία αίσθηση ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά

Δυστυχώς, πολλές φορές έχουμε μία αίσθηση περίεργη όταν κάτι δεν πάει καλά. Το νιώθεις, αλλά δε ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτό! Μάλλον, θα πρέπει να ακούσεις αυτά τα μηνύματα που λαμβάνεις και να το κοιτάξεις λίγο καλύτερα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα