Τώρα που ο καιρός ανοίγει όλο και περισσότερο, η ενέργεια και η διάθεση μας ανεβαίνει ψάχνοντας τρόπους να διακοσμήσουμε ανάλογα και το σπίτι μας. Θα σου δείξω μερικές όμορφες ιδέες για να φέρεις το καλοκαίρι στο σπίτι σου!

Advertisements

 

Από διακοσμητικά που μπορείς να βρεις εύκολα και οικονομικά παντού, μέχρι DIY κατασκευές όλα είναι εδώ για να σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση να δημιουργήσεις μια μοναδική διακόσμηση.

 

Διακόσμηση με κοχύλια

Τα κοχύλια αποτελούν το σήμα κατατεθέν για το καλοκαίρι και σίγουρα τα διακοσμητικά που μπορείς να φτιάξεις είναι πολλά. Ακόμη και απλώς η ένταξη τους στο σπίτι σου, θα δώσει νέα πνοή πιο ανέμελη και καλοκαιρινή.

 

Advertisements

Αέρινα πανιά στο μπαλκόνι

Τα πανιά στο μπαλκόνι θα χαρίσουν έναν ρομαντικό αέρα που θα ανανεώσει με μοναδικό τρόπο το χώρο. Διάλεξε ανοιχτά χρώματα και ελαφριά υφάσματα για πιο ωραίο αποτέλεσμα.

 

Διακοσμητικά με βότσαλα

Τα βότσαλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, είτε να τα βάψεις, είτε να τα βάλεις μέσα σε βάζα με λουλούδια ή κεριά και να έχεις υπέροχα διακοσμητικά για το σπίτι σου.

 

Φωτεινά χρώματα στο σαλόνι

Advertisements

Τα χρώματα όπως το κίτρινο και το γαλάζιο αποτελούν χρώματα που αγαπάμε το καλοκαίρι και μας χαρίζουν μια ηρεμία και φωτεινότητα που όλοι αγαπάμε.

 

Λουλούδια στο βάζο

Τα λουλούδια πάντα είναι καλοδεχούμενα στο σπίτι, αφού μας φτιάχνουν τη διάθεση με τα χρώματα και τα αρώματα τους. Διάλεξε φωτεινά χρώματα που παραπέμπουν στο καλοκαίρι για μοναδικό αποτέλεσμα.

 

Ελαφριά σκεπάσματα/καλύμματα

Επίλεξε ελαφριά σκεπάσματα για τα κρεβάτια και καλύμματα για τον καναπέ, όπως αυτά που επιλέγεις για το καλοκαίρι για να δώσεις μια πιο ανέμελη πνοή στους χώρους όπως το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο.

 

DIY φωτιστικό με ποτιστήρι

Τι καλύτερο από το να φτιάξεις ένα φωτιστικό με το οποίο μπορείς να διακοσμήσεις το μπαλκόνι ή τον κήπο σου και να κλέψεις την παράσταγη.

Αυτές οι μοναδικές ιδέες για να φέρεις από νωρίς το καλοκαίρι στο σπίτι σου, είναι όλες εύκολες και γρήγορες.

 

Πηγή

 

Advertisements