Μην χασετε

6 φυτά που θα φέρουν θετική ενέργεια στον χώρο σου και θα ανανεώσουν την διάθεση σου

Τα φυτά μπορούν να αλλάξουν τελείως το χώρο σου και μαζί με αυτόν και τη διάθεση σου. Κι αυτό γιατί δίνουν χρώμα, καθαρίζουν τον αέρα και λειτουργούν ως αγχολυτικά. Σύμφωνα με το Feng shui μάλιστα, τα υγιή και περιποιημένα φυτά φέρνουν θετική ενέργεια στο χώρο σου!

Advertisements

Πράγματι, αν θέλεις να έχεις καλό Feng shui πρέπει να φροντίζεις τις πρασινάδες σου. Αν και όλα τα φυτά είναι καλά, υπάρχουν μερικά που ξεχωρίζουν. Δες λοιπόν ποια είναι τα 6 φυτά που θα φέρουν θετική ενέργεια στο σπίτι σου!

1. Ορχιδέες

Οι ορχιδέες είναι ένα πανέμορφο λουλούδι που όμως έχει μερικές δυσκολίες στη συντήρηση του. Ωστόσο, αξίζει να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ορχιδέες σου υγιείς και ανθισμένες γιατί σύμφωνα με το Feng Shui έχουν πολλά οφέλη. Έτσι, οι ορχιδέες θεωρείται ότι φέρνουν ηρεμία και αγάπη στο σπίτι, ευνοώντας τις σχέσεις. Επομένως, αξίζει να δώσεις προσοχή στις ορχιδέες στο σπίτι σου γιατί έχουν πολλά να σου δώσουν!

2. Κοινή κρασούλα

Η κοινή κρασούλα θεωρείται ένα από τα πιο τυχερά φυτά! Μάλιστα, τα στρόγγυλα φύλλα της συμβολίζουν την καλή τύχη γι’ αυτό και είναι καλό να τοποθετείται στα σπίτια. Ευτυχώς για εσένα δε χρειάζεται πολλή φροντίδα, επομένως γιατί να μην εμπλουτίσεις τη διακόσμηση του σπιτιού με μερικά γλαστράκια με κρασούλα;

 

3. Τυχερό bamboo

Το τυχερό bamboo είναι ένα φυτό που φέρνει θετικά vibes στο σπίτι σου, εξάλλου το λέει και το όνομα του! Σύμφωνα λοιπόν με το Feng Shui, το bamboo συμβάλλει στη ροή θετικής ενέργειας στο σπίτι, γεγονός που έχει θετική επίδραση στους κατοίκους του!

Advertisements

 

4. Φτέρη

Η φτέρη είναι ένα εντυπωσιακό φουντωτό φυτό που θα φέρει μεγάλη δόση πράσινου στο σπίτι σου. Πέρα από αυτό όμως είναι και ένα φυτό που αν τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού ή στο γραφείο σου θα βοηθήσει στην είσοδο θετικής ενέργειας με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται για εσένα!

5. Παχίρα

Η παχίρα είναι ένα ανθεκτικό φυτό εσωτερικού χώρου που μπορεί να φτάσει τα 2 μέτρα. Το όνομα της στα αγγλικά είναι money tree οπότε όπως καλά κατάλαβες λέγεται ότι ευνοεί τα οικονομικά του σπιτιού ή της επιχείρησης αν τοποθετηθεί σε επαγγελματικό χώρο. Αν λοιπόν έχεις ανάγκη από λίγη περισσότερη καλοτυχία τότε δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις μια παχίρα στο χώρο σου!

6. Βότανα

Τα βότανα, όπως το θυμάρι και ο βασιλικός θα φέρουν θετική ενέργεια στο σπίτι σου αμέσως! Αυτό οφείλεται κυρίως στο άρωμα τους που θα ερεθίσει την αίσθηση της οσμής και θα σου φτιάξει τη διάθεση! Φυσικά τα γλαστράκια με βότανα ταιριάζουν σε όλους τους χώρους αλλά ακόμα περισσότερο στην κουζίνα!

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα