Μην χασετε

54 όμορφες καλοκαιρινές συνθέσεις με κεριά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Mέσα σε γυάλες, βάζα, δίσκους, πιατέλες ή μόνα τους, πλαισιωμένα από  καλοκαιρινά  θαλασσινά   στοιχεία όπως άμμο, κοχύλια, βότσαλα, ξύλα της θάλασσας αλλά και φυσικά υλικά όπως σκοινί, ψάθα κλπ. τα  κεριά είναι από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε εποχιακές διακοσμητικές συνθέσεις κάθε μεγέθους για κάθε χώρο του σπιτιού, τον κήπο, το  μπαλκόνι ή για τα καλοκαιρινά  τραπέζια σας.

Όπου χρειαστεί να κολλήσετε μεταξύ τους κοχύλια, ξυλαράκια κλπ. θα το κάνετε με θερμοκολλητικό πιστόλι ή ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης, ενώ την άμμο αν είναι θαλάσσης και όχι διακοσμητική θα χρειαστεί πριν την χρησιμοποιήσετε να την ξεπλύνετε με νερό αφού την τοποθετήσετε σε ένα τουλουπάνι.

Για να δώσετε σε βότσαλα αλλά και κοχύλια την πιο ζωηρή απόχρωση που έχουν όταν είναι βρεγμένα αρκεί να τα περάσετε με ένα γυαλιστικό βερνίκι κάθε τύπου (ακόμη και εκείνα για ξύλο είναι κατάλληλα).

Για κάθε είδους σύνθεση σε διαφανείς γυάλες – βάζα μην παραγνωρίσετε το γεγονός ότι θα χρειάζoνται συχνό καθάρισμα, αφού τέτοιου είδους διακοσμητικά αν δεν “αστράφτουν” είναι προτιμότερο να μην υπάρχουν, η όψη τους αν είναι σκονισμένα και θαμπά μόνο διακοσμητική δεν είναι

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα