Μην χασετε

5 ιδέες διακόσμησης γραφείου για ένα λειτουργικό home office

Οι περισσότερες από εμάς αυτές τις μέρες  δουλεύουμε από το σπίτι για να προστατεύσουμε την  υγεία  μας. Μπορεί αυτό στην αρχή να ακούγεται βολικό, έπειτα όμως διαπιστώνονται μερικές δυσκολίες που έχει το home office. Έτσι, ο χώρος του γραφείου μπορεί να χρειάζεται μερικές  συμβουλές διακόσμησης  προκειμένου να δουλέψεις στο σπίτι εξίσου αποτελεσματικά.

 

Πράγματι, το να εργάζεσαι από το σπίτι απαιτεί μερικές τροποποιήσεις στο χώρο σου και συμβουλές οργάνωσης αν θέλεις να παραμείνεις το ίδιο δημιουργική στη δουλειά. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες διακόσμησης του γραφείου για να έχεις ένα λειτουργικό home office!

 

Advertisements

1. Απομάκρυνε το γραφείο από τον τοίχο

Όταν το γραφείο σου βλέπει απευθείας σε τοίχο τότε πόσο εμπνευστική μπορεί να είναι η θέα σου; Αν λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να το μεταφέρεις μακριά από τοίχο τότε κάν’το! Εξάλλου, αν τοποθετήσεις το γραφείο στη μέση του χώρου και αποτελέσει έτσι το κεντρικό σημείο του χώρου τότε είναι πιο πιθανό να το κρατάς τακτοποιημένο και οργανωμένο.

 

2. Κρέμασε ένα ράφι

Advertisements

Τα ράφια, εκτός από όμορφη ιδέα διακόσμησης των τοίχων, αποτελεί και ένα τέλειο τρόπο για να οργανώσεις το χώρο. Έτσι, κρεμώντας ένα ράφι πάνω από το γραφείο αυτό που θα καταφέρεις είναι να αποσυμφορήσεις το γραφείο σου και να αποκτήσεις περισσότερη επιφάνεια για να εργάζεσαι άνετα. Με αυτή την απλή κίνηση και τροποποίηση δε θα χρειάζεται να περιορίζεσαι!

 

3. Βάλε πινελιές τέχνης

Απαραίτητο για ένα αποτελεσματικό home office είναι να σε εμπνέει ώστε να εργαστείς με δημιουργικότητα. Για το λόγο αυτό πρέπει να το διακοσμήσεις έτσι ώστε αυτό που αντικρίζεις καθημερινά να μην είναι μονότονο. Προκειμένου να το πετύχεις, αυτό που συνήθως βοηθάει είναι μερικοί πίνακες ή οποιαδήποτε άλλη πινελιά τέχνης μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στο χώρο. Κρέμασε λοιπόν τα αγαπημένα κάδρα, πίνακες, φωτογραφίες ή ότι άλλο εσύ θέλεις για να κάνεις το χώρο πιο ευχάριστο.

 

4. Κρύψε τα μικροπράγματα μέσα σε κουτιά

Advertisements

Τα μικροπράγματα που μπορεί να πετάς από εδώ και από εκεί μπορεί να σε αποσυντονίζουν την ώρα που δουλεύεις. Γι’ αυτό μπορείς να τα κρύψεις σε όμορφα κουτιά ώστε να μην πέφτει σε αυτά η προσοχή σου την ώρα που εργάζεσαι. Έτσι, ο χώρος θα είναι πιο τακτοποιημένος και δε θα αποσπάσαι από άσχετα πράγματα.

 

5. Φτιάξε έναν τοίχο- μαυροπίνακα

Μια πρωτότυπη, αλλά πολύ έξυπνη ιδέα για το χώρο του γραφείου σου είναι να βάψεις ένα τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα. Πάνω στον τοίχο αυτό θα μπορείς να γράφεις, να ζωγραφίζεις, να κρατάς ημερολόγιο ή οτιδήποτε άλλο εσύ θέλεις. Έτσι, τα χαρτιά με τις σημειώσεις σου θα είναι λιγότερα, ο χώρος σου θα ξεχωρίζει κι εσύ θα είσαι πιο οργανωμένη!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα