Μην χασετε

49 υπέροχες ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης που θα ομορφύνουν το καθιστικό σας

Είναι σχεδόν καλοκαίρι και περνάμε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, καθώς ο καιρός είναι φανταστικός! Το μπαλκόνι, η βεράντα και ο κήπος είναι τα αγαπημένα μέρη για να περάσετε το χρόνος και να χαλαρώσετε. Θα θέλατε όμως να δώσετε καλοκαιρινή όψη στο εσωτερικό του σπιτιού σας ξεκινώντας από το καθιστικό σας; Δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο και ακριβό όσο φαίνεται. Για να δοκιμάσετε, δείτε παρακάτω 49 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Καθιστικού.

 

Χρώματα και έπιπλα

Επιλέξτε τολμηρά και ζωντανά χρώματα με πολύχρωμα έπιπλα ή ταπετσαρία ή αγοράστε ριχτάρια και κουρτίνες για να αποκτήσετε την απαραίτητη ατμόσφαιρα εύκολα και οικονομικό! Εάν δεν είστε λάτρης των φωτεινών χρωμάτων, τα παστέλ θα φαίνονται επίσης γοητευτικά και καλοκαιρινά. Εάν έχετε μονοχρωματικό ή με ουδέτερα χρώματα καθιστικό, απλώς προσθέστε μερικά χρωματιστά αξεσουάρ και έπιπλα και αν έχετε ήδη έναν πολύχρωμο χώρο απλώς κάντε το ακόμα πιο πολύχρωμο.

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

Φυτά και αντικείμενα

Λουλούδια και πρασινάδες σε γλάστρες θα προσθέσουν μια αίσθηση φρεσκάδας στο καθιστικό σας και η προσθήκη μερικών λεπτομερειών όπως μια αιώρα ή ένα σερφ είναι μια απλή και διασκεδαστική ιδέα που θα κάνει το χώρο σας καλοκαιρινό.

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα