Μην χασετε

40 μοναδικές ιδέες διακόσμησης μικρού μπαλκονιού με αέρα πολυτέλειας και χαλάρωσης

Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο και πιο αναζωογονητικό, ειδικά αυτές τις μέρες της καραντίνας από το να κάθεσαι στο μπαλκόνι και να απολαμβάνεις ένα φλιτζάνι καφέ;

 

Τα μπαλκόνια παίζουν καθοριστικό ρόλο σε ένα σπίτι και φυσικά πρέπει να προσέξετε την διακόσμησή τους για να είναι ένας χώρος που θα σας χαλαρώνει και θα σας ξεκουράζει. Ο σχεδιασμός τους μπαλκονιού – όσο μεγάλο ή μικρό και αν είναι – είναι εξίσου σημαντικός όσο και ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του εσωτερικού του σπιτιού.

Ο σχεδιασμός του μπαλκονιού ειδικά αν είναι μικρό πρέπει να γίνει προσεκτικά. Μπορείτε να δουλέψετε με vintage στοιχεία και χρώματα και να το γεμίσετε ακόμα και με κομμάτια αντίκες.

Advertisements

 

Μικρό Μπαλκόνι και αέρας πολυτέλειας

Το ιδανικότερο είναι αρχικά να ορίσετε τον προϋπολογισμό σας πριν ξεκινήσετε. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Μικρά και καλαίσθητα αντικείμενα αλλά και ο φωτισμός μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα μπαλκόνι και στη διακόσμησή του. Φαναράκια, γλάστρες, πέτρες είναι μερικά από τα αντικείμενα που πρέπει να εντάξετε σίγουρα στη διακόσμηση του μπαλκονιού σας.

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα