Μην χασετε

3χρονο κοριτσάκι γλίστρησε ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι στον 7ο όροφο και σκοτώθηκε

Ένα 3χρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε αφού έπεσε κατά λάθος από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον έβδομο όροφο ενώ έπαιζε με ένα smartphone.

 

Όταν συνέβη το περιστατικό, το κοριτσάκι ήταν μόνο του στο διαμέρισμα, καθώς η μαμά του είχε κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας για να παραδώσει την μεγαλύτερη κόρη της στο σχολικό. 

«Το κορίτσι κοιμόταν όταν η μητέρα της αποφάσισε να κατέβει στην δρόμο ώστε να προλάβει το σχολικό η 7χρονη κόρη της οικογένειας. Στο μεταξύ το παιδί ξύπνησε, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να παίζει με ένα smartphone. Το smartphone της γλίστρησε από το χέρι και έπεσε κάτω στο έδαφος. Σε μια προσπάθεια να δει το smartphone, η Shreya σκαρφάλωσε στο σιδερένιο κιγκλίδωμα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος», είπε ένας γείτονας που έτυχε να δει το περιστατικό.

Advertisements

 

Μετά την πτώση του παιδιού, συγκεντρώθηκαν γείτονες και περαστικοί να δουν τι συνέβη. Η μητέρα της άτυχης μικρούλας, όταν είδε τον συγκεντρωμένο κόσμο πλησίασε από περιέργεια για να δει την κόρη της. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα