Μην χασετε

36χρονος σκoτωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους και μετά έβαλε τέλoς στη ζωή του

Στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, σημειώθηκε μια ακόμα γυναικοκτονία.

Ένας 36χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Στη συνέχεια ο ίδιος ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας μια κυνηγετική καραμπίνα, μπροστά στο παιδί τους.

Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη της ανθρώπινης βίας και της ανάγκης για αποτελεσματική πρόληψη και καταπολέμηση τέτοιων βίαιων περιστικών μέασ στην κοινωνία μας.

 

Advertisements

Η οικογενειακή τραγωδία έγινε μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, πιθανόν από θραύσμα. Αμέσως μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Η γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή και η μητέρα του 36χρονου βρήκαν το πρωί τα άψυχα σώματα των γονιών αλλά και το τρομοκρατημένο παιδί.

 

Advertisements

«Ζούμε ένα δράμα»

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν», είπε στο grtimes ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

Όπως, επίσης, ανέφερε ο κ. Αντωνίου, στη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε από τα σκάγια στο χέρι ο ανήλικος γιος του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα