Μην χασετε

30 όμορφοι συνδυασμοί σε πετρόλ αποχρώσεις για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Απόλυτα καλοκαιρινό, σαν ένας ακόμη τόνος του μπλε, όμως το ίδιο εύκολα θα εντάξετε το Πετρόλ στην διακόσμηση του σπιτιού όλες τις εποχές. Απόλυτα ταιριαστό με άσπρο-μπεζ, μαύρο, γκρι αλλά και όλη την γκάμα των “ζεστών” αποχρώσεων όπως κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, καφέ και φυσικά αγαπημένος χρωματισμός των διακοσμήσεων σε ethnic στυλ.

 

Aπό τους πιο σκούρους τόνους του έως το βαθύ τυρκουάζ, το Πετρόλ είναι μια πολύ καλαίσθητη επιλογή ιδανική τόσο για πιο μικρούς όσο και για άνετους χώρους, ανάλογα με το αν θα το χρησιμοποιήσετε στις μεγάλες επιφάνειες τοίχων – επίπλων ή σε μικρότερες κυρίως υφασμάτινες λεπτομέρειες και διακοσμητικά αντικείμενα.

Advertisements

 

Σε όλους τους τόνους του το πετρόλ και σε οποιοδήποτε διακοσμητικό στυλ θα το συνδυάσετε πολύ εύκολα με άσπρομαύρογκρι.

 

Ο συνδυασμός του με αποχρώσεις του κίτρινου δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, φωτεινό, σύνολο.

Advertisements

 

Τα εμπριμέ μοτίβα υφασμάτων που περιλαμβάνουν πετρόλ αποχρώσεις είναι από τους πιο πρακτικούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσετε ειδικά στον χώρο του καθιστικού.

 

Αγαπημένη απόχρωση, σε όλους τους τόνους, των ethnic διακοσμήσεων για χρήση τόσο στις μεγάλες επιφάνειες τοίχων-μεγάλων επίπλων αλλά και επιμέρους λεπτομερειών.

 

Advertisements

Ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να προσθέσετε το πετρόλ σε οποιοδήποτε χώρο είναι με έπιπλα τεχνητά παλαιωμένης όψης, βαμμένα σε αντίστοιχες αποχρώσεις.

 

Το βάψιμο μέρους ενός τοίχου σε πετρόλ και η διακόσμησή του με ιδιαίτερα και έντονης απόχρωσης αντικείμενα θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο σύνολο στο σημείο που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε μια τέτοια “γωνιά”.

 

Τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία, γυάλινα αντικείμενα, κάδρα, διακοσμητικά μαξιλάρια κλπ. είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε πετρόλ λεπτομέρειες στο χώρο του καθιστικού.

 

Στο χώρο της κουζίνας αλλά και του μπάνιου, επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο σύνολο με την χρήση επίπλων-ντουλαπιών σε πετρόλ αποχρώσεις.

 

 

Η χρήση του σε ταπετσαρίες επίπλων, είναι ένας τρόπος για να προσθέσετε έντονο πετρόλ χρώμα στο καθιστικό ή την τραπεζαρία σας.

 

Αν θέλετε να βάψετε σε πετρόλ το σύνολο ενός τοίχου επιλέξτε τον πιο φωτεινό τοίχο του δωματίου και γενικά υιοθετείστε την συγκεκριμένη επιλογή σε ευρύχωρους και όχι μικρούς χώρους.

 

 

 

 

Advertisements

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: pinterest.com/soulouposeto

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα