Μην χασετε

3 φράσεις που φανερώνουν ότι δε θέλει σχέση μαζί σου

Kαι ενώ αρχικά ήταν όλα καλά, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μία παγωμάρα από την πλευρά του. Και ενώ βλέπεστε (για σ∈ξ) νιώθεις ότι δε θέλει κάτι παραπάνω από σένα. Τα τρία παρακάτω σημάδια θα στο επιβεβαιώσουν κιόλας.

1. «Δε θέλω σχέση αυτή την περίοδο»: Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα ερwτευτεί και θα περνάει καλά με κάποιον άλλο και δε θα κάνει τα πάντα για να μην τον έχει στη ζωή του. Οπότε, εφόσον δε θέλει να το… σοβαρέψετε, μάλλον μπορεί και χωρίς εσένα. Δεν είναι ότι δε σε θέλει, απλά δε σε θέλει τόσο πολύ ώστε να… βγει εκτός παιχνιδιού. Όχι ότι υπάρχει άντρας που δυσκολεύεται, αλλά λέμε τώρα.

2. «Δεν κάνω εγώ για σένα»: Αχ ναι είσαι πολύ καλή για εκείνον, εκείνος είναι η προσωποποίηση του ρεμαλιού της Φωκίωνος Νέγρη και γενικά μαζί του θα δυστυχήσεις. Αφενός, μπορεί εσύ όντως να θέλεις να δυστυχήσεις και αφετέρου ας σταματήσει να λέει βλακείες γιατί έχει και η υπομονή τα όριά της.

3. «Ας μην πιέσουμε τα πράγματα. Θα δείξει»: Ο άνθρωπος ο ερwτευμένος που δε βαστιέται θέλει να πιέσει τα πράγματα γιατί αν δεν το κάνει θα τρελαθεί. Οπότε για να θέλει να το πάτε αργά και σταθερά, μάλλον θέλει να κερδίσει χρόνο.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα