Μην χασετε

3 λόγοι που θα σας πείσουν να πίνετε νερό με λεμόνι καθημερινά

Ένα ποτήρι νερό με λεμόνι την ημέρα αποτελεί ιδανική επιλογή για να πάρετε την απαραίτητη ώθηση φυσικής ενέργειας, που έχετε ανάγκη κατά το ξεκίνημα της ημέρας σας. Επίσης, τα θρεπτικά συστατικά του μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν, γι’ αυτό μην διστάσετε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας από σήμερα κιόλας.

Advertisements

Θα σας βοηθήσει να κόψετε την καφεΐνη

Ένα ποτήρι νερό με λεμόνι την ημέρα είναι αρκετό για να σας βοηθήσει να κόψετε την καφεΐνη. Προσθέστε και ένα κουταλάκι της σούπας μέλι στο ρόφημά σας και έχετε δημιουργήσει το τέλειο μπούστερ ενέργειας για δυναμικό ξεκίνημα της ημέρας. Σε λίγο καιρό θα δείτε ότι θα είστε σε θέση να αντικαταστήσετε και τον πρωινό καφέ σας.

Απομακρύνει το άγχος

Στην περίπτωση που διανύετε μια περίοδο ιδιαιτέρως αγχώδη και στρεσογόνο τα επίπεδα της βιταμίνης C εξαντλούνται. Γι αυτό μην παραλείπετε να καταναλώνετε το ρόφημά σας σε καθημερινή βάση, καθώς είναι γεμάτο με βιταμίνη C.

Βοηθάει στην απώλεια βάρους

Πλούσια σε πηκτίνη, τα λεμόνια μπορούν να βοηθήσουν στην καταστολή της πείνας. Επίσης, μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα φυσικό, ήπιο διουρητικό μειώνοντας το φούσκωμα.

Ανακουφίζει τους πόνους στις αρθρώσεις

Η κατανάλωση ενός ποτηριού νερού με λεμόνι αποτελεί έναν φυσικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε και να μειώσετε τους πόνους στις αρθρώσεις και τους μυς.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα