Μην χασετε

29 όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας στα χρώματα του Φθινοπώρου

Ασφαλώς και δεν είναι δυνατόν ανά εποχή να αλλάζουμε βασικά στοιχεία της διαμόρφωσης-διακόσμησης του σπιτιού όμως, ειδικά αν οι γενικές αποχρώσεις  των χώρων σας κινούνται σε φυσικούς και γήινους τόνους, είναι πολύ εύκολο με την προσθήκη μικρών στοιχείων-αντικειμένων σε πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο να μεταφέρετε την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή την τραπεζαρία σας.

 

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και γενικά τα υφασμάτινα στοιχεία είναι ο πιο απλός τρόπος για να αλλάξετε το γενικό χρωματικό σύνολο ενός χώρου. Χρησιμοποιείστε υφάσματα ζεστά σε φθινοπωρινούς τόνους που θα παραμείνουν το ίδιο καλαίσθητα και χρηστικά σε όλη την διάρκεια του χειμώνα στον χώρο του καθιστικού.

Φθινοπωρινά λουλούδια, κλαδιά, καρποί και γενικά φυσικά στοιχεία που πολύ εύκολα θα βρείτε αυτή την εποχή ακόμη και ένα άλσος στο κέντρο της πόλης, μπορούν επίσης πολύ εύκολα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα απόλυτα φθινοπωρινό …σκηνικό στο σημείο που θα τα τοποθετήσετε.

Advertisements

 

Οι αποχρώσεις του πράσινου συνδυασμένες με κάποια φυσικά στοιχεία και διακοσμητικά αντικείμενα σε τόνους τους μπεζ-καφέ μαζί με ελάχιστες πινελιές κεραμιδί-πορτοκαλί είναι επίσης μια πολύ απλή επιλογή για φθινοπωρινές διακοσμήσεις, για τις περιπτώσεις που μεγάλες επιφάνειες (τοίχοι-υφάσματα επίπλων-χαλιά) του σπιτιού σας έχουν σαν βασικό τους χρώμα το πράσινο.

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όποια χρώματα και αν κυριαρχούν στον χώρο σας ακόμη και μόνο ένα μπουκέτο χρυσάνθεμα ή μια γλάστρα με κυκλάμινα αρκούν για να δημιουργήσουν μια φθινοπωρινή γωνιά.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα