Μην χασετε

25 όμoρφες ιδέες για να διακοσμήσετε μια μικρή αυλή

Εάν έχετε μια μικρή αυλή μπορείτε να τη διακοσμήσετε με πολύ κομψό τρόπο και να έχετε μια μικρή όαση χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Οι ακόλουθες 25 Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Αυλής θα σας το αποδείξουν!

 

Στυλ διακόσμησης και φυτά

Πρώτα απ’ όλα, αποφασίστε τι στυλ διακόσμησης θα έχετε σε αυτόν τον χώρο, ακόμα κι αν είναι μικροσκοπικός. Επιλέξτε ό, τι σας αρέσει, από ρουστίκ έως μινιμαλιστικό γιατί μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα νιώθετε και θα φαίνεται.

Advertisements

 

 

Αφού επιλέξετε το στυλ, αποφασίστε πόση πρασινάδα και λουλούδια θέλετε. Θα έχετε δέντρα ή θέλετε πάρα πολύ φυσικό φως; Θα πάτε για γκαζόν ή θα καλύψετε ολόκληρο το χώρο με χαλίκι, τούβλα ή πλακάκια; Θέλετε και γλάστρες; Τι γίνεται με τα λουλούδια; Εάν σχεδιάζετε έναν μινιμαλιστικό ή σύγχρονο χώρο, τα λουλούδια μπορεί να μην έχουν θέση εδώ, καθώς αυτά τα στυλ συνδυάζονται με πρασινάδες.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Έπιπλα

Επιλέξτε έπιπλα σύμφωνα με τις ανάγκες σας: εάν είναι ένα υπαίθριο σαλόνι, μπορεί να είναι ένας πάγκος και μερικές καρέκλες δίπλα σε ένα λάκκο πυρκαγιάς, εάν είναι για φαγητό, σκεφτείτε ένα υπαίθριο σετ τραπεζαρίας, εάν είναι μια μικρή γωνιά ανάγνωσης και χαλάρωσης τοποθετήστε μερικές άνετες καρέκλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διακοσμητικά αντικείμενα

Γεμίστε τη μικρή αυλή σας με διακοσμητικά αντικείμενα για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Ριχτάρια με σχέδια, επικαλυπτόμενα χαλιά, φανάρια, φώτα πάνω από το χώρο και πολλά άλλα θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτόν τον χώρο εξαιρετικά φιλόξενο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα