Μην χασετε

25 υπέροχες ιδέες για πολύχρωμα βρεφικά δωμάτια

Με τις σύγχρονες τάσεις για τα πάντα ουδέτερα, θέλουμε να προσθέσουμε λίγο χρώμα στο βρεφικό δωμάτιο για να γίνει πιο χαρούμενο, διασκεδαστικό και φωτεινό. Οι πολύχρωμοι χώροι αυξάνουν τη διάθεση, είναι ιδανικοί για παιχνίδι και διασκέδαση και εμπνέουν τη δημιουργία. Τα φωτεινά χρώματα ταιριάζουν με διαφορετικά στιλ διακόσμησης από boho έως μοντέρνο. Αν Θέλετε να μάθετε πώς να προσθέσετε χρώμα δείτε παρακάτω 25 Ιδέες για Πολύχρωμα Βρεφικά Δωμάτια.

Advertisements

Πολύχρωμα υφάσματα

Αυτός είναι ο ευκολότερος και πιο οικονομικός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στο βρεφικό δωμάτιο με πολύχρωμα κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια και κουβέρτες . Εάν είστε καλοί στο ράψιμο ή το πλέξιμο, μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Τα πολύχρωμα χαλιά και οι κουρτίνες θα γεμίσουν το δωμάτιο με χρώματα.

Πολύχρωμα έργα τέχνης και αντικείμενα

Οι τοίχοι γκαλερί είναι πολύ μοντέρνοι στη διακόσμηση χώρων και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ή περισσότερους στο βρεφικό δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα έργα τέχνης για να κάνουν το δωμάτιο φωτεινότερο. Τα πολύχρωμα κρεμαστά και τα παιχνίδια είναι ωραίες πινελιές στη διακόσμηση του χώρου σας και οι πολύχρωμες γιρλάντες και τα σημαιάκια θα δημιουργήσουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Άλλες ιδέες

Τα πολύχρωμα έπιπλα, τα πολύχρωμα φωτιστικά και τα πορτατίφ , οι πολύχρωμοι πολυέλαιοι, τα βιβλία και τα παιχνίδια μπορούν να κάνουν το βρεφικό δωμάτιό σας καταπληκτικό.

Advertisements

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα