Μην χασετε

25 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε την βεράντα σας

Εάν έχετε μια βεράντα έστω και μικρή θα είναι η εξωτερική σας όαση! Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η διακόσμησή της είναι μάλλον δύσκολη, αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να το κάνετε! Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές και 25 Ιδέες Διακόσμησης για Μικρή Βεράντα ώστε να γίνει το καλύτερο μέρος στον κόσμο.

Advertisements

 

Στυλ διακόσμησης και χρώματα

Αποφασίστε τι στυλ διακόσμησης σας αρέσει περισσότερο. Πολλοί προτιμούν να κάτι πιο χαλαρό και ουδέτερο για εξωτερικούς χώρους, όπως αγροικία, μοντέρνο καθημερινό ή Σκανδιναβικό, αλλά φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ό, τι θέλετε: vintage, shabby chic, μινιμαλιστικό ή οποιοδήποτε άλλο. Επιλέξτε το συνδυασμό χρωμάτων σύμφωνα με το στυλ, αλλά λάβετε υπόψη ότι οι μικροί χώροι φαίνονται καλύτεροι με ουδέτερα και παστέλ καθώς τα ανοιχτά χρώματα κάνουν οπτικά το χώρο μεγαλύτερο.

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Υλικά και πράσινο

Για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται πιασάρικος και δροσερός μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη υλικών: ξύλο, κόντρα πλακέ, πέτρα, τούβλο, σκυρόδεμα, μέταλλο, ψάθα και ούτω καθεξής. Δημιουργήστε καταπράσινους τοίχους με αναρριχόμενα φυτά για εξοικονόμηση χώρου ή τουλάχιστον μερικά φυτά σε γλάστρες, αλλά μην γεμίσετε υπερβολικά τη βεράντα σας.

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έπιπλα και διακοσμητικά

Τα έπιπλα σε μια βεράντα θα πρέπει να είναι λειτουργικά: σκεφτείτε αν μπορείτε να φτιάξετε έναν καναπέ ή έναν πάγκο με χώρο αποθήκευσης και να ενσωματώσετε μερικές ακόμη αποθηκευτικές λύσεις. Παραμείνετε στο στιλ και τα χρώματα που έχετε επιλέξει και αναζητήστε κατάλληλα διακοσμητικά όπως χαλιά, μαξιλάρια, διάφορες κουβέρτες και κεριά.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα