Μην χασετε

25 διαφορετικές αλλά όμορφες ιδέες για να ανανεώσετε τον πάγκο της κουζίνας σας

Αν θέλετε να ανακαινίσετε λίγο την κουζίνα σας αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πώς να το κάνετε αυτό, υπάρχει μια ωραία ιδέα για εσάς – αλλάξτε τους πάγκους σας!

Advertisements

Αυτό δεν είναι τόσο δαπανηρό όσο η αλλαγή των ντουλαπιών, είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο και θα δώσει στην κουζίνα σας μια νέα και φρέσκια εμφάνιση.

Αλλά μην επιλέξετε τα συνηθισμένα, δώστε στο χώρο σας μια μοναδική και εξατομικευμένη όψη με τις τολμηρές ιδέες που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς!

Πάγκοι Terrazzo (Μωσαϊκό)

Το Terrazzo είναι ένα μοντέρνο υλικό που πρέπει να επιλέξετε. Είναι φωτεινό, τολμηρό και δίνει χρώμα και μοτίβο που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση σε έναν ουδέτερο χώρο. Το Terrazzo δεν είναι ακριβό, κοστίζει λιγότερο από μάρμαρο ή πέτρα και είναι μοντέρνο. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση κα δεν απαιτούνται ειδικά φινιρίσματα.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Πάγκοι από μάρμαρο

Οι μαρμάρινοι πάγκοι είναι κλασικοί, φαίνονται πάντα εντυπωσιακοί και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς χρωματισμούς για να ταιριάξουν στο χώρο σας. Το μάρμαρο είναι αρκετά ακριβό, αλλά είναι πολύ κομψό και θα δώσει μια πολυτελή αίσθηση σε οποιοδήποτε χώρο. Εκτός από αυτό, είναι πολύ ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό.

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

Άλλοι πάγκοι

Ποιες άλλες ιδέες μπορούν να κάνουν την κουζίνα σας ασυνήθιστη; Πολύχρωμα πλακάκια με διάφορα σχέδια και χρώματα είναι μια επιλογή φιλική για τα οικονομικά σας και θα δώσει χρώμα και μοτίβο στο χώρο σας. Οι πολύχρωμοι εποξικοί πάγκοι και τα βαμμένα ξύλινα θα ξεχωρίσουν αν και δεν είναι πολύ ανθεκτικοί.

 

Advertisements

 

 

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα