Μην χασετε

21 χρόνια ζωής σε 1 λεπτό: Σuγκινεί το βίντεο μιας ολόκληρης ζωής που δημοσίευσε η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας

Συγκινεί το βίντεο μιας ολόκληρης ζωής που μοιράστηκε η μητέρα της Έμμας Καρυωτάκη, που το νήμα της ζωής της κόπηκε άξαφνα στα 21 της χρόνια.

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη που στέρησε τη ζωή της 21χρονης Έμμας Καρυωτάκη από τα Χανιά και χθες ανήρτησε ένα συγκλονιστικό βίντεο η μητέρα της που δείχνει στιγμές από τη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Ο θάνατος της Έμμας στις 27 του περασμένου Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα φοβερό τροχαίο στο κέντρο της πόλης σόκαρε όλη την Ελλάδα και παράλληλα ανάγκασε όλη την χώρα να υποκλιθεί στο μεγαλείο τόσο της ίδιας της άτυχης κοπέλας όσο και τον γονιών της, που έδωσαν την συγκατάθεσή τους ώστε όργανά της να δοθούν σε άλλους ανθρώπους, εκπληρώνοντας την επιθυμία της 21χρονης κόρης τους.

 

Advertisements

Η 21χρονη Έμμα σε μική ηλικία

Χθες, η μητέρα της Έμμας ανήρτησε ένα συγκλονιστικό βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού που δείχνει ολόκληρη τη ζωή της άτυχης κόρης της! Πρόκειται για ένα μικρό βίντεο που δείχνει την Έμμα σε μικρή ηλικία, μεγαλύτερη και λίγο πριν τον θάνατό της σε ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές.

Πόσο δύσκολο θα είναι για αυτήν τη μητέρα που έχασε το αγγελούδι της με τόσο βάναυσο τρόπο. Από εγκληματική αμέλεια του οδηγού του ΙΧ που την χτύπησε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου. Ό,τι και να πεις σε αυτή τη μάνα λίγο θα είναι. Είχε δε, την ανθρωπιά να μοιράσει τα όργανα της κόρης της προκειμένου να χαρίσει ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα