Μην χασετε

20 διασημότητες που φορούν περουκίνι και ελάχιστοι το έχουμε καταλάβει

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι αυτοί οι διάσημοι φορούν περούκα και περουκίνι για να κρύψουν την έλλειψη μαλλιών ή για να δείξουν ότι έχουν μια πιο πυκνή αξιοζήλευτη χαίτη.

Όλα τα έχουν σκαρφιστεί οι φιλόδοξοι celebrities,προκειμένου να δείχνουν τέλειοι στις κάμερες και στο κόκκινο χαλί. Στην προκειμένη περίπτωση βρήκαμε 20 πολύ γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ που κρύβουν επιμελώς τα μαλλιά τους – αν υπάρχουν ακόμα!

Από ματαιοδοξία, styling, ασθένεια ή απλώς γηρατειάαυτοί οι διάσημοι φορούν συστηματικά περούκα και είναι πολύ πιθανό να μην έχουμε δει ΠΟΤΕ τα πραγματικά τους μαλλιά. Ο Τζον Τραβόλτα και ο Νίκολας Κέιτζ είναι δύο παραδείγματα ηθοποιών που φορούν -εδώ και χρόνια- πολύ πετυχημένα περουκίνι.

Από την άλλη, η Μπιγιονσέ και η Ριάνα οφείλουν μέρος της δημοφιλίας τους στο γεγονός ότι αλλάζουν πολύ συχνά κόμμωση… πώς το κάνουν αυτό; Μα φυσικά φορούν πολλές περούκες με φυσική τρίχα – πέρα από τα εκτένσιον και τις αναρίθμητες τρέσες!

Advertisements

Ντόναλντ Τραμπ

1-32

Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα! O ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως είναι δικά του, αλλά σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κομμώτριας του, μάλλον έχει κάνει εμφυτεύσεις προσφάτως. Το μυστικό του όμως φαίνεται πως είναι μια μυστηριώδης μάρκα λακ την οποία όπως αποκαλύπτει η κομμώτρια είχε πάντα μαζί του σε ένα τεράστιο μπουκάλι.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα