Μην χασετε

20 όμορφες ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με μπλε ριγέ υφάσματα

Ο πιο απλός τρόπος καλοκαιρινής  διακόσμησης εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων είναι η χρήση υφασμάτινων ριγέ  μοτίβων σε αποχρώσεις του Μπλε.

Advertisements

 

Διακοσμητικά  μαξιλάρια , καλοκαιρινά  ριχτάρια τραπεζομάντηλα , μια  κουρτίνα , λευκά είδη κρεβατοκάμαρας ή ασφαλώς μεγαλύτερα στοιχεία όπως καλύμματα, ένα καλοκαιρινό χαλί κλπ σε ριγέ …θαλασσινές αποχρώσεις πολύ εύκολα θα προσθέσουν  ατμόσφαιρα  καλοκαιριού σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν τα χρησιμοποιήσετε.

Το αποτέλεσμα αισθητικά  μπορεί να προκύψει ιδιαίτερα έντονο ή πιο απαλό χρωματικά, ανάλογα τόσο με τους τόνους του Μπλε αλλά και των  συνοδευτικών  χρωμάτων όσο και το  μέγεθος  στις ρίγες των υφασμάτων.

 

Για ένα πραγματικά  καλαίσθητο σύνολο όσο πιο  έντονες οι αποχρώσεις τόσο περιορίστε  αριθμητικά τον αριθμό ή το μέγεθος των ριγέ μοτίβων στον ίδιο χώρο, ώστε αυτά πραγματικά να  αναδεικνύονται  και όχι να “χάνονται” σε ένα ομοιόμορφο σύνολο.

Ειδικά για διακοσμήσεις με μαξιλάρια  σε καλοκαιρινά ριγέ ένας τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα  πετυχημένο  αποτέλεσμα αισθητικά είναι η χρήση  διαφορετικών  ριγέ σχεδίων σε  παρεμφερείς  αποχρώσεις στον  ίδιο  χώρο – σημείο.

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα