Μην χασετε

19χρονη προσποιήθηκε ότι είχε καρκίνο για να λαμβάνει δωρεές αλλά την έκαναν «τσακωτή»

Μια 19χρονη από την Αμερική, προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο και μέσω την πλατφόρμα του TikTok, δημοσίευε video και εξαπάτησε όσους την βοήθησαν οικονομικά.

Advertisements

Μερικοί TikTokers ξεσκέπασαν την απάτη της, περίπου πάνω από 400 ανυποψίαστοι έπεσαν θύμα απάτης. Ωστόσο, μη σωστή χρήση του ιατρικού εξοπλισμού για τον καρκίνο σε βίντεο που ανέβαζε και η παρατηρητικότητά των TikTokers την πρόδωσαν.

@drugstore_cowgirl why would someone do this? living a lie this big must be awful. #maddierusso #fake #fyp #fakecancer ♬ original sound – Beautiful Disaster

Οι χρήστες του TikTok εντόπισαν την ψεύτικη χρήση του ιατρικού της εξοπλισμού. Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, η αστυνομία έκανε έρευνες που διεξήγαγε στο σπίτι της 19χρονης βρήκε μία περούκα, φαρμακευτικά σκευάσματα στο όνομα συγγενούς της και χρήματα, τα οποία είχε συλλέξει από φιλανθρωπίες. Η ίδια υποστήριζε πως πάσχει από λευχαιμία, δεύτερου επιπέδου και επίσης πως είχε έναν μεγάλο όγκο στη σπονδυλική της στήλη.

Η αστυνομία ανέφερε πως περίπου 439 άτομα και φορείς έχουν προχωρήσει σε δωρεά υπέρ της 19χρονης, συμπεριλαμβανομένων κολλεγίων, ιδιωτών, ιδρυμάτων και άλλων. Το GoFundme υποσχέθηκε πως το συνολικό ποσό των 37.000 δολαρίων θα επιστραφεί στους ανθρώπους που προχώρησαν στις δωρεές.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα