Μην χασετε

«1963; Είχα γεννηθεί;»: Η αντίδραση της Άννας Βίσση όταν δημοσιογράφος ανέφερε την χρονολογία γέννησης της

Η Άννα Βίσση φάνηκε εμφανώς συγκινημένη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, λίγο πριν από την έναρξη των συναυλιών που οργανωσε για να εορτάσει τα 50 χρόνια της καριέρας της μαζί με τους θαυμαστές της.

 

«Θα μου περάσει. Έχω κάνει πολλές συναυλίες αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες.

Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε τι θα κάνουμε όταν τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν», ανέφερε η Άννα Βίσση στη συνέντευξη που δόθηκε στη Λάρνακα.

Advertisements

 

Σε άλλο σημείο και με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο, η Άννα Βίσση διέκοψε κάνοντας επικό σχόλιο για την ηλικία της…

«Το 1963…», άρχισε να λέει η δημοσιογράφος και η Άννα Βίσση σχολίασε «1963; Είχα γεννηθεί;». Η δημοσιογράφος απάντησε πως δεν θα πει πότε γεννήθηκε η τραγουδίστρια, αλλά η Άννα Βίσση της είπε ανενόχλητη: «Σιγά καλέ».

«Το 1957» αποκάλυψε η δημοσιογράφος για τη χρονολογία που γέννησης της τραγουδίστριας. Και η Άννα Βίσση σχολίασε: «Ωραίος χρόνος».

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα